Arka Cam Patladı Neden Olabilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk@n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yani patlamasının nedeni su döktüğüm içinmi :)
sıcak su dökmedim hocam arka sileceklerin suyunu sıktım

ılk mesajında su doktum dıyorsun ,sende tam emın degılsın :)
1.aracın ıcınde sıcak hava dolasımı (klıma ,fan calısıyorsa )varsa sen de su dokersen patlar cunku camların arasında hava boslugu var ve sende su dokersen ha o hava boslukları gerılır ve esneme sonucu patlar

Bassla alakası olmaz ben icerde basınc yaratıyordum camlar sadece hareket ediyordu,bence sıcaklıkla alakası var gecmiş olsun

Bence cam Hatalı üretim, kontrolden kaçan zayıf noktadan olanlar olmuş.

Geçmiş olsun birisi gelip uyuzluğuna yapmıstır bence
az önce servise götürdüm.soğuktan değildir biri kastılı yapmış gibi duruyor dediler.arka camın siparişi verildi haber bekliyorum..

bence bir nazar boncugu bulundurun arabada ;) :eyv
haklısınız hocam :)
:)
Geçmiş olsun... üst taraftan birsey düsmüs olmasın balkon altında filan duruyorsa araba sivri bir cisim geldiyse oda patlatır.
sağolun hocam.balkon altında durmuyordu ama olan oldu işte :)
Bencede nazar değmiş . Bi arkadaşın fena gözü kalmış :D
galiba :D
ani ısı değişimi
olabilir çünkü arabanın içinde klima açıktı
ılk mesajında su doktum dıyorsun ,sende tam emın degılsın :)
1.aracın ıcınde sıcak hava dolasımı (klıma ,fan calısıyorsa )varsa sen de su dokersen patlar cunku camların arasında hava boslugu var ve sende su dokersen ha o hava boslukları gerılır ve esneme sonucu patlar
hocam su döktüm derken.sileceklerdeki suyu sıktım yani.aracın içinde klima çalışıyordu arka camlar pis olduğu için sileceğin suyunu sıkmıştım okadar yani.
Bassla alakası olmaz ben icerde basınc yaratıyordum camlar sadece hareket ediyordu,bence sıcaklıkla alakası var gecmiş olsun
sağolun hocam

Subwoofer dan olma ihtimalide var.Bu nedenle arka camı patlayan arabalar görüyoruz.

Abi bence nazar vardır arabada .Sen eniyisi bi kurşun döktür :D maşallah maşallah tüt tü tüü :D

Geri