Arka Cam Patladı Neden Olabilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk@n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
​Cam donmuştur kapıyı kapatıncada basıncın etkisi ile patlamıştır bizim kangoo'dada başımıza gelmişti buna benzer bir olay..

herkez bisey soylemiş ama mantıklı ama mantıksız kimsede biri gelip serefsizligin camını kırmıstır dememiş :D onuda ben diyim bari biri gelip kırmıstır kardes :eyv
olabilir hocam valla :D
Geçmiş olsun...:(
teşekkürler :(
temperli camı araştırın neden kırılacağını anlarsınız az çok ,tesisat kıramaz camı çok sivri brişey olmadıkça kırılmaz kanımca silecek çalştıysa onda birşey vardı o kırdı.
olabilir hocam,bundan sonra daha çok dikkat edeceğim

öncelikle geçmiş olsun.benim de bir tanıdığımın başına böyle bir olay gelmişti.araç güneş altındayken aracın içine sprey koku sıktı ve bir anda cam patladı...
teşekkürler

Geçmiş Olsun...
teşekkürler onur abi
Cam donmuştur pislikte varmış ondan patlamıştır.
olabilir hocam
soğuktan cam donupta bass vurunca gümlemiştir
banada öyle geldi hocam

Geçmiş olsun birisi gelip uyuzluğuna yapmıstır bence

bence bir nazar boncugu bulundurun arabada ;) :eyv

Nazar çıkmış :D

Küçük bi çizik çatlak falan bişey varsa ondan olabilir temperli cam anında patlamaz zannetmiyorum

Geçmiş olsun... üst taraftan birsey düsmüs olmasın balkon altında filan duruyorsa araba sivri bir cisim geldiyse oda patlatır.

Bencede nazar değmiş . Bi arkadaşın fena gözü kalmış :D

ani ısı değişimi

garip bir olay 2 derecede hiç bişey olmaz cama..geçen -2 derecede camdaki karlar gitsin diye su döktüm normal sıcaklıkta hiç bişey olmadı..olmazda zaten kaynar su dökmedikçe..bir anlam veremedim valla :) sıcaktan patlasa..arabayı ısıtırken sıcak hava veriliyor cama ozaman patlardı:)

Geri