Bu megane 3 koltukları bizim coupe ph2 lere olurmu acaba ? Nasıl durur merak ediyorum.

Bende merak ettiğimden koydum o linki :) Gerçekten güzel olur rayları otururda genişlikten yana yatmadan yana sıkıntı olmazsa :)

Bagaj kilidi problemi olan arkadaşalrr İzmirde çok iyi bi tamirci 99 meganların klit mekanızmasını benimkine takmıştı canavar gibi çalısıyor suanda;
Bu mekanizmanın çıkmasını bulmak neredeyse imkansız 270 Tl parça fiyatı orjinali reno maiste zaten yan sanayiside yok
ben 20 tl ye hallettirdim. gerekirse resimlerini koyabilirim sizede faydalı olur

Son düzenleme:
resimleri eklersen süper olur , bagaj açılsında nasıl açılırsa açılsın şuan o moddayım :D

Orjinal bagaj amortisörlerini sordum servis tanesine 230 tl çekti. Bunlara küfür etmenin günahı var mıdır?

2. linki sipariş verdim gitti. 3 güne elime ulaşırmış.

Arkadaşlar gelen ürün hatalı çıktı bilginiz olsun. İade talebinde bulundum cevap bekliyorum. Başka bir ürün sipariş verecektim ama bu olay başıma gelince tırstım açıkçası. Makyajlı kasa ile eski kasanın amortisörleri farklımı bilgisi olanlar yardım etsin lütfen :)

Geri