Aramızda Mesleği Trafik Polisi Olan Bir Kişi Var Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yuksel77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Muhterem dostum kafaya takıp uykusuz kaldığın olaya bak boşşşverrrrrrrrrrr gitsin öyle herşeyi dert etme rahat ol stres yapma ;)

Sizde panik atak başlangıcı sezdim , daha önceden trafik kazası yada başınıza kötü bir olay geldimi..Hiç bir suçun yokken niye bu kadar tedirgin oldum diye kendine sorman lazım.

Sizde panik atak başlangıcı sezdim , daha önceden trafik kazası yada başınıza kötü bir olay geldimi..Hiç bir suçun yokken niye bu kadar tedirgin oldum diye kendine sorman lazım.

İlk kazamızı 2004 yılında yaptık. Aracı babam kullanıyordu ve ben küçüktüm kazayı hayel meyel hatırlıyorum sol arkada oturuyordum ve o kapının cam kırıntıları çeneme girmişti...
2015 yılında da yani yaklaşık 6 ay falan oluyor. Ufak bir kaza yaptı babam. Tabi kaza olduktan sonra kalbim hızlı bir şekilde atıyordu...
Araba kullanırken bir sorun yok sakinim. Sağlık sorunlarım var. Onlar böyle olmamda belki bir nebze etkileri vardır.

Samsung A3 Cihazımdan Tapatalk Kullanarak Gönderdim

İlk kazamızı 2004 yılında yaptık. Aracı babam kullanıyordu ve ben küçüktüm kazayı hayel meyel hatırlıyorum sol arkada oturuyordum ve o kapının cam kırıntıları çeneme girmişti...
2015 yılında da yani yaklaşık 6 ay falan oluyor. Ufak bir kaza yaptı babam. Tabi kaza olduktan sonra kalbim hızlı bir şekilde atıyordu...
Araba kullanırken bir sorun yok sakinim. Sağlık sorunlarım var. Onlar böyle olmamda belki bir nebze etkileri vardır.

Evet anladım çünkü bende 2 defa büyük trafik kazası yaşadım.İkisinde de arabalar perte cıktI.Ben sadece sıyrık morlukluklar la atlattım fakat
2 sene içinde her olayda(sınavda,yolda,balkonda,hastalık da ,arabada ) büyük heyecan ve panik yaşamaya başladım.Sokakda köpek görsem yolumu değişiyodum :) ,Şöförün sağında oturunca ,baya panik oluyordum ,Senet imzalarken adam beni aha bu sefer kazıklayacak ,para ödemiyecek ,mahkemelik olucağız gibi bin tane gereksiz düşünceler geliyordu aklıma ,bu düşünceler başladığı zaman kafandan aşağı sanki sıcak su döküyorlar gibi terliyorsun belki sendede oluyordur ? :) vb sayamadığım olaylar işte..

Psikiyatriye gittim.Kaza anında yaşadığım o an ki korku heyecan yüzünden beyin adrenali en üst seviyeye çıkarıyormuş.
Ve benim öyle kalmış ne yazıkki.Nezaman korku heyecan yaşasam beynim o kaza anına geri gidip adrenali tekrar en üst seviyeye çıkarıyormuş.
Verdiği bağımlılık yapmayan düşük dozda ANTİDEPRESAN 2
ilaçla ve kalp ritmini düzenleyen,sakinleştiren başka bir ilaçla ,6 ay - 1sene içinde atlattım bu durumu..
Tavsiyem Psikiyatriye gidip doktora görünmen .Kendine dikkat et.

Büyük Trafik kazaları kötü ya o anda yaşadıkların falan,burnum bile kanamadı diye çıkıyorsun içinden arabanın bir sene sonra bakıyorsun vucut ritmin , psikolojin bozulmuş..Dikkatli araba kullanın gençler.

Son düzenleme:
Kardeşim hiçbirşey yapamaz.Rahat ol.Teksas mı burası.Artislik yapmış o kadar.Benimde zamanında bu duruma benzer bir olay başıma gelmişti.Bursa-izmit şehirlerarası yol 2 şerit ve hızım 170 iken arkamda mercedes sürekli sellektör yapıyordu.Ona yol vermem için önce yavaşlayıp 70-80km hızlara inmeme lazımdı ve sağ şeritteki tırların arasına girip ben gitmesemde olur yeterki senin işin görülsün geç kardeşim diyemediğimden dolayı yol veremedim. Arkadaş bir gazla -ki bana göre resmen intihar etti- tırla benim aramdan sıyrılıp önüme geçti.Sendeki gibi sol şeritte önümde frenlemeye başladı.Bende ya sabır çekerek sağ şeride geçtim,bu sefer o da sağ şeride geçip benimle it dalaşına girmeye başladı.Aracımı arada sırada şirketteki tırlara öncü araç olarak kullandığımdan tepe lambam vardı.Tepe lambasını tavana taktığım gibi arkadaş son gaz ilerleyip ilk kavşaktan u dönüşü yapıp geriye dönmüştü.Banada orta parmağı çıkarıp el sallamak düşmüştü.Bu magandalardan bir cacık olmaz.Geçmiş olsun.

Evet anladım çünkü bende 2 defa büyük trafik kazası yaşadım.İkisinde de arabalar perte cıktI.Ben sadece sıyrık morlukluklar la atlattım fakat
2 sene içinde her olayda(sınavda,yolda,balkonda,hastalık da ,arabada ) büyük heyecan ve panik yaşamaya başladım.Sokakda köpek görsem yolumu değişiyodum :) ,Şöförün sağında oturunca ,baya panik oluyordum ,Senet imzalarken adam beni aha bu sefer kazıklayacak ,para ödemiyecek ,mahkemelik olucağız gibi bin tane gereksiz düşünceler geliyordu aklıma ,bu düşünceler başladığı zaman kafandan aşağı sanki sıcak su döküyorlar gibi terliyorsun belki sendede oluyordur ? :) vb sayamadığım olaylar işte..

Psikiyatriye gittim.Kaza anında yaşadığım o an ki korku heyecan yüzünden beyin adrenali en üst seviyeye çıkarıyormuş.
Ve benim öyle kalmış ne yazıkki.Nezaman korku heyecan yaşasam beynim o kaza anına geri gidip adrenali tekrar en üst seviyeye çıkarıyormuş.
Verdiği bağımlılık yapmayan düşük dozda ANTİDEPRESAN 2
ilaçla ve kalp ritmini düzenleyen,sakinleştiren başka bir ilaçla ,6 ay - 1sene içinde atlattım bu durumu..
Tavsiyem Psikiyatriye gidip doktora görünmen .Kendine dikkat et.

Büyük Trafik kazaları kötü ya o anda yaşadıkların falan,burnum bile kanamadı diye çıkıyorsun içinden arabanın bir sene sonra bakıyorsun vucut ritmin , psikolojin bozulmuş..Dikkatli araba kullanın gençler.

2004 yılındaki kazadan sonra neler yaşadım yani belli bir süre kazanın etkisinde kalarak mı yaşadım bilmiyorum. Hafızamda yok yani kaza sonrası durumum...

2015 yılında da kazadan sonra eve gelirken enişteme danıştık ne olur nasıl olur diye. Birşey olmaz korkmayın sizin trafik sigortasından yaptırırlar dedi. Bir nebze olsun rahatladık. Kaza yapınca 2015 yılında da yine gruplarda sordum soruşturdum böyle böyle durum var ne olur diye ama sizin gibi sonradan panik ve tedirgin bir durum yaşamadım hiç...

2 veya 3 yıl önce internet üzerinden belli bir ücret karşılığında okuduğum bölümde yaptığımız bir işi yapıp ve yardım amaçlı bir düşünce ile yapıp verecektim. Biri çıktı dedi ki senin olmayan bir şeyi böyle yaparak ücret karşılığında veremezsin dedi. Yarın seni savcılığa şikayette bulunacağım dedi. Ben direk yazdığım yorumları sildim. Sonra yine böyle tedirgindim ve mahalledeki karakola gidip sordum. Hani mahkemeye falan verecek falan dedim polise. Kimliğimi aldı baktırdı. Birşey yok böyle şeylere inanma, para falan istersede verme dedi. O zaman ilk mahkeme, telaş, panik olayım oldu...

Çarşamba günü yine bursa'ya gideceğiz. Aç karnına gitmem gerektiği için babam arabayı kullanacak. Telefona uygulama indirdim bugünde denedim hem navigasyon hemde kamera kayıt sistemi çalışıyor. Yolda giderken tüm olup biteni kayıt edeceğim. Elimde kanıt olması için.

Yazdığınız mesajı yanlışıkla [emoji107] olarak işaretledim bilerek yapmadım. Özür dilerim.

Geri