AracınızLa Yuksek HızLarda Seyir Halindeyken En Cok Korktuğunuz Şey NEDiR ?

Korku filmi gibi olmuş bu konu ...son durak RFC valla bijonu kopan yola yağ dökülen ikiye bölünen arkadaş madem korkacaksınız niye yüksek hızda gidiyosunuz hehe

Bazen hızlı gitmek zorunda kalıyorsun ;)

Bu arada asıl korktuğum şeyi atladım: RADAR
:deli

Yazıklar olsun Gökhan kardeşim teessüf ederimheheroadfox

​Valla ben pek düşünmem şu olursa bu olursa hesabı ama mıcırdan tırsarım motorla epey bir tatsız anımız var:(
işin düşündürücü tarafı vurdum ve durdum Tilkiden eser yoktu, R19un tampon catladı plaka yamuldu geri gittim fren izine kır duz alan tilki yok :aytuğ araabanın altında yok sarampolde yok Kıssacası 120 ile vurdugum hayvan TUZ BUZ OLDU .. :) Kurnazdı yani .:)

cıx cıx cıx yaw:aytuğdur bende sana bir ayrıcalık yapayım hemen:aytuğ

hahahah banlanmak için çok gencim :D

işin düşündürücü tarafı vurdum ve durdum Tilkiden eser yoktu, R19un tampon catladı plaka yamuldu geri gittim fren izine kır duz alan tilki yok :aytuğ araabanın altında yok sarampolde yok Kıssacası 120 ile vurdugum hayvan TUZ BUZ OLDU .. :) Kurnazdı yani .:)

Kimbilir muhterem insan kimbilir belki tuz-buz olmamıştır günün birinde hiç beklemediğin bir anda karşına çıkar ve beni hatırladınmı hani 120'le vurduğun tilkiyim ben der kolaymı öyle
:aytuğroadfox

hahahah banlanmak için çok gencim :D

???Oda nereden çıktı?Benim çoook değişik intikam şekillerim vardır şahsen:aytuğBeni izlemeye devam et pek yakında anlarsın ne demek istediğimi:aytuğroadfox

Kimbilir muhterem insan kimbilir belki tuz-buz olmamıştır günün birinde hiç beklemediğin bir anda karşına çıkar ve beni hatırladınmı hani 120'le vurduğun tilkiyim ben der kolaymı öyle
:aytuğroadfox

???Oda nereden çıktı?Benim çoook değişik intikam şekillerim vardır şahsen:aytuğBeni izlemeye devam et pek yakında anlarsın ne demek istediğimi:aytuğroadfox

loading kerem abi optimayı alcaktın noldu boşver intikamı falan :aytuğ

loading kerem abi optimayı alcaktın noldu boşver intikamı falan :aytuğ

​Yarın ola hayrola :)

Geri