onumdekı aracın anıden frene basması ve durması.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hehe abi kusura bakmada bende bi 1 tilki 1 kirpi 1 de köpek leşim var eli kanlı katile döndüm artık tilkiyi bmw 3.18 le biçtim e46 kirpiyi benim clioyla ezdim köpeğede çarpmıştım ama onda yavaştım bişey olmadı arabaya ve köpeğe diğer köpeğe megane 1 le çarptım o mefta olmuştu ama tilkiye bmw len çarptım ayrıcalık yaniYazıklar olsun Gökhan kardeşim teessüf ederimheheroadfox
Valla ben pek düşünmem şu olursa bu olursa hesabı ama mıcırdan tırsarım motorla epey bir tatsız anımız var
hehe abi kusura bakmada bende bi 1 tilki 1 kirpi 1 de köpek leşim var eli kanlı katile döndüm artık tilkiyi bmw 3.18 le biçtim e46 kirpiyi benim clioyla ezdim köpeğede çarpmıştım ama onda yavaştım bişey olmadı arabaya ve köpeğe diğer köpeğe megane 1 le çarptım o mefta olmuştu ama tilkiye bmw len çarptım ayrıcalık yani
Korku filmi gibi olmuş bu konu ...son durak RFC valla bijonu kopan yola yağ dökülen ikiye bölünen arkadaş madem korkacaksınız niye yüksek hızda gidiyosunuz hehe