AracınızLa Yuksek HızLarda Seyir Halindeyken En Cok Korktuğunuz Şey NEDiR ?

onumdekı aracın anıden frene basması ve durması.

Ben pek birseye baktigim solenemez devire ve hizima bakiyorum :)

kedi ve köpeklerden..

Otoyolda giderken sağ arka lastiğim yarildi çok sağa çekti araba ani durmak zorunda kaldim iyi ki arkamda megane vardi :)

yakıtın tükenmesi :)

Yazıklar olsun Gökhan kardeşim teessüf ederimheheroadfox

​Valla ben pek düşünmem şu olursa bu olursa hesabı ama mıcırdan tırsarım motorla epey bir tatsız anımız var:(
hehe abi kusura bakmada bende bi 1 tilki 1 kirpi 1 de köpek leşim var eli kanlı katile döndüm artık tilkiyi bmw 3.18 le biçtim e46 kirpiyi benim clioyla ezdim köpeğede çarpmıştım ama onda yavaştım bişey olmadı arabaya ve köpeğe diğer köpeğe megane 1 le çarptım o mefta olmuştu :) ama tilkiye bmw len çarptım ayrıcalık yani :D

Korku filmi gibi olmuş bu konu ...son durak RFC valla bijonu kopan yola yağ dökülen ikiye bölünen arkadaş madem korkacaksınız niye yüksek hızda gidiyosunuz hehe

Abi o kadar çok şey var ki inan hangini saysam bilemedim.

hehe abi kusura bakmada bende bi 1 tilki 1 kirpi 1 de köpek leşim var eli kanlı katile döndüm artık tilkiyi bmw 3.18 le biçtim e46 kirpiyi benim clioyla ezdim köpeğede çarpmıştım ama onda yavaştım bişey olmadı arabaya ve köpeğe diğer köpeğe megane 1 le çarptım o mefta olmuştu :) ama tilkiye bmw len çarptım ayrıcalık yani :D

cıx cıx cıx yaw:aytuğdur bende sana bir ayrıcalık yapayım hemen:aytuğ

Korku filmi gibi olmuş bu konu ...son durak RFC valla bijonu kopan yola yağ dökülen ikiye bölünen arkadaş madem korkacaksınız niye yüksek hızda gidiyosunuz hehe

:eyv :bravo

Geri