Aracınızda En Sinir Olduğunuz Yolcu Hareketleri

"Emniyet kemerini takar mısın?" demek zorunda bırakanlar :sinirli
Arka koltukta oturup sığdıramadığı diziyle belimin psikolojik felç geçirmesine sebep olanlar
:pislik

​Teybimi kurcalayanlar.Benim arabama biniyosan benim şarkılarımı dinlemek zorundasın.Neyse sakinim.:)

Hepsi +1 :eyv

Valla bende hepsine katılıyorum,arabama binipte dinlediğim müziği beğenmeyip illede benim dinleyeceğim müziği aç diyen arkadaşlarıma çok gıcık olurum.

Hepsi var.. :) birde Arabayı yıkadıktan sonra hemen camların açılması ve o camların tekrar kirlenmesine uyuz oluyorum..

Hepsi var.. :) birde Arabayı yıkadıktan sonra hemen camların açılması ve o camların tekrar kirlenmesine uyuz oluyorum..

+ 1 :eyv

Yaz günü arabayı yıkarsınız , siz cam açmaya kıyamazssınız hatta arabanın içinde pişersiniz , bir umursuz biner arabaya açar camı ondan sonra içiniz gider...

Yaz günü arabayı yıkarsınız , siz cam açmaya kıyamazssınız hatta arabanın içinde pişersiniz , bir umursuz biner arabaya açar camı ondan sonra içiniz gider...

Aynen valla çok doğru söylüyosun yazın ortasında arabanın içinde az mı piştik :D

Ben o cam ıslanma olayını takmıyorum nasıl olsa yeni silmişim açarım camımı havadar havadar arabayı parkettiğim zaman şöyle bi silerim camı kafa kuş qw

Geri