Aracınızda En Sinir Olduğunuz Yolcu Hareketleri

en illet olduğum perdelerle oynanması ben nizamı ve hepsini simetrik ayarlamışken arkadaki vatandasın perdeyle oynaması , bagaj portunun yarım kapatılması , arkadan koltuğa sanki basarabilecekmiş gibi dizleriyle itmeye çalışanlar bide kangoonun arka camları kelebek diye bu araba hatalı bunun arka camları açılmıyo diyen yurdum insanları :)

***"Ne bu arabanın hali bi yıkat!"

***"Binme kardeşim" :) desen olmayacak sussan olmayacak :)

Ve sürekli sildiğim arka camları açma düğmelerinin üstüne basılması :sinirli

sonuna kadar katılıyorum ekleme olarak arabada sagda ve solda kapı olmasına ragmen arkaya bınenlerın bır kapıdan bınıp surtune surtune dıger tarafa geçerek gelecek kişiye yer açması
ve yine arkada oturanların saft yüksekliğindeki taban halısına basması yetmeyip el freninin oldugu orta göğüse ayaklarını dayaması
yine arkaya binerken koltuk kafalıklarından güç alıp yüksekliğini bozmaları arkaya binenler beni hep rahatsız ediyorlar
arabama kimsenin binmesini istemiyorum binenlerde galoş taksın:D

Buğu yapmış camı elle silmeye kalkan arkadaşımı dövmüşlüğüm vardır.

2 , 6 , 9 , 10 hele şu arka koltukta benim koltuğumdan güç alarak tepinenler yokmu :aytuğ

Hepsi desem yeridir :)

Hepsi var O bagaj kapagını bide kapıları sert kapatanlar ömürüü yiyor.. Bide hız 90'ın ustundeyken el kol hareketi yapıp kafana vvuran denge yoksunu arkadaslar var

yöresel yolcu tipleri farklı hareketlere neden oluyordur... yolcunun akıl ve ruh-karakter yapısı buyuk etkendir... :cool:

arabası yoktur veya dandiktir, senin arabana biner, gezer, bide arabayı eleştirir... daha ıyısını alama ımkanı yokken veya gerek görmediğin halde, laf salatası yapar... uyuz eder, hatta zevk alır... koltuğun altındaki zopayı kafasına ağzına vurasın gelir... içinden küfrün bini bin para olur... bir akıllı denyo kendini sanır... bazen kavgaya neden olur, arabadan atarsın, papaz olursun... cacık tiplerdir genelde zaten... ;)

Son düzenleme:
Bagaj kapağını sert kapatanlar :sinirli

Geri