zamanında benim tek derdim hava yastıkları açıılmadı die pert etmediler ama benim kazada şiddetliydi neyse artık olan oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zamanında benim tek derdim hava yastıkları açıılmadı die pert etmediler ama benim kazada şiddetliydi neyse artık olan oluyor
zamanında megane 2 almama 1 kaza sebep olmuştu benim.
avcılar denizköşkleri geçince düzlük var askeriyenin orda. eskiden yanyol gidiş gelişti. bu accent eralar yeni fırladıyı sanırım piyasaya sene 2006. megane 2 ile accent kafa kafaya çarpıştılar. allahım bir daha göstermesin o tür bir kaza ama anlatmak istiyorum. accentin airbagler tavan dahil açıktı. meganın sadece ön tampon ve kaputta yamuk vardı airbagler açılmamıştı.
kazada accentin motor parçaları bagajına kadar ulaşmış durumdaydı ve öndeki iki kişinin belden aşağısı yoktu yani ölmüşlerdi. yani o airbagler o insanları kurtarmadı. ancak meganedan inen sadece ölenler yüzünden şoka girmişti burnu bile kanamamıştı. hatta dikkatimi çekti şasede eğiklik bile yoktu. kafa kafaya çarpışan 2 araç. birinin sadece tampon farlar kırık kaputta ezik var. diğerinin motoru bagaja kadar yolculuğa çıkmış. ben ilk megane 2 mi o sene o kazayı görünce aldım.
mal mülk hepsi yerine gelir. canımıza bişey olmasın. allah hiç birimize kaza bela vermesin.