Aracimla 2012 yazin kaza gecirdim airbaglar acilmadi

alpersnck

Alper SANCAK
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2012 YAZ TALIHSIZ BI KAZA GECIRDIM VIRAJA HIZLI GIRDIM VE ARABANIN HAKIMIYETI KAYBEETIM ELEKTRIK DIREGINE CARPTIM BU KAZA BN AIRBAGLAR ACILMADI HIZLI VE KONTROLSUZ GIRINCE ACABA DIORUM TIRIN ALTINA GIRSEM OZMNDA ACILMIYACAJ HERALDE SIZINDE BILGILERINIZI ALALIM ARKA
jt5s7.jpg
DASLAR

airbag arıza lambası yanıomuydu aracınızın ?

geçmiş olsun.tırın altına girincede açılmaz. güzel tespit. açılması için önden darbe alman lazım. (camdan tampondan değil)gene ucuz atlatmışsın. direğe çarpan böyle bir araba ilk defa gördüm.

Emniyet Kemeri Bağlı Olmayıncada Açılmıyo Diyorlar Ama Tam Emin Değilim Geçmiş Olsun...

Yok yanmiyor ariza isiği yanliz direge soldan vurdum direk vursam artik daha neler olur bilmiyorum

Emniyet kemeri takiliydi

airbag Sensörleri Devre Dışı Kalmış Olabilir Yada Yandan Çarpma Etkisiyle Açılmamış Olabilir...

Dogru arkadaslar cozemedim yani bi sekilde acilmadi ama megandan cok memlunum gercekten yedek parca ve kullanis rahtlik acisindan beğeniyorum ama iste guvenlik konusunda biraz sikinti cekiyorum ornekte bu kaza olarak gordum

Bu Boyutta Bir Kazada Açılmaması Açıkça Sizin Açınızdan İyi Olmuş, Açılsa İdi Daha Büyük Masraf Çıkartır İdi Aracın Airbag Açması İçin Sensörlerin Üzerinden Kesin Bir Darbe Alması Gerek, Bakın Sensör Hala Orada Saba Sağlam Duruyor :eyv

Edit; Megane II Serisinde SRS Airbag Sistemi Var'mı Yok'mu Bilmiyorum Ama Var İse ve Emniyet Kemeriniz Takılı Değil İse Hiç Bir Şekilde Airbag Açmaz qw

Geri