Aracımı teslim aldım :)

Teşekkür ederim.

hayirli ugurlu olsun gule gule kullanin...

arka camlar otomatik mi manuel mi peki aslında o kadar önemli değil de üretim açısından bilgi vermiş olur. bu arada hayırlı olsun güle güle kullanın.

arka camlar otomatik mi manuel mi peki aslında o kadar önemli değil de üretim açısından bilgi vermiş olur. bu arada hayırlı olsun güle güle kullanın.

Camlar manuel, teşekkür ederim. Araç 30ekimde tırdan inmiş sanırsam.

Alllah kaza bela vermeden , güzel ve mutlu günlerde binmeyi nasip etsin :) Nazarlardan saklasın .

Benim için yol tutuşu önemli , yeni clio da yol tutuşu nasıl ? :)

kırmızı çıtalı mı araç peki yoksa krom çıtalı mı orjinal çıtaları mı?

Ben görselleştirme adına sadece dışı ve içi kırmızı olsun istedim. Bunun dışında araç standart. Aracın kapılarının yanındakiler hatırladığım piyano black içi krom bir çizgi. Ne oluyor şimdi bunlar???

Ben görselleştirme adına sadece dışı ve içi kırmızı olsun istedim. Bunun dışında araç standart. Aracın kapılarının yanındakiler hatırladığım piyano black içi krom bir çizgi. Ne oluyor şimdi bunlar???

gündüz ledlerinin üstündeki çıtalar krom mu yoksa kırmızı gerçi pek bi önemi yok kazasız belasız kullanın sadece meraktan sordum :)

Alllah kaza bela vermeden , güzel ve mutlu günlerde binmeyi nasip etsin :) Nazarlardan saklasın .

Benim için yol tutuşu önemli , yeni clio da yol tutuşu nasıl ? :)

Detaylı olarak deneme fırsatım olmadı ama şunu içim rahat bir şekilde söyleyebilirim. Civic fd6 dan sonra araçta huzursuz olmadım, dün ayrıca kısa bir süre 2010 fiesta da kullandım ve kendimi biraz huzursuz hissettim. Yol tutuşu olarak da 150ye kadar çıktım manevra olarak yana yatma falan hissetmedim. Ayrıca fren sistemi civicten sonra çok hoşuma gitti. Neden demeyin (google: civic-fd6-frensorunu ). Önceki clio yı bilmediğim için araçları karşılaştıramayacağım fakat civic ve fiesta ile kıyaslayabilirim. Civicten çok eksiği yok fakat bir b sınıfı olduğunu unutmamak gerekir:)

Not: Neden civic fd6 derseniz 27 ay kullandığım clio4 ümden önceki aracım. Çok severek aldım-kullandım-sattım. Kıyaslamalarımda bu yüzden kullanıyorum.

gündüz ledlerinin üstündeki çıtalar krom mu yoksa kırmızı gerçi pek bi önemi yok kazasız belasız kullanın sadece meraktan sordum :)

Krommuş hocam:)

Geri