hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkese iyi niyeti icin tesekkur ederim. Suan mobil haldeyim o yuzden cok sik kontrol edemiyorum forumu. 34.9 km sakin kullanim 85km/saat ile ort tuketim 2.8 cikti. Sasirdim dogrusu. Arac fiesta dizele gore yalitim konusunda cok daha iyi diyebilirim. Simdilik aklima gelenler bunlar. Birde 10 aractan 8i donup bakiyor )
Hayirli oldun hocam. Acaba arac size kaca patladi masraflarla beraber? Bilgilendirme acisindan soruyorum bird size zahmet yakit degerlerini sehir ici ve sehir disi yazArsaniz sevinirim. Allah kazadan beladan korusun
Merhaba, arac 42,450tl+metalik renk (800tl) ye denk geldi. Kaskoda 1325tl 9ay taksit seklinde oldu. En kisa surede de resim ekleyecegim. Bu haftasonu izmitte olacagim. İzmit tayfayla gorusup tanismak isterim duyrulur
Merhaba arkadaşlar, nihayet aracımı teslim almış bulunmaktayım. Aracım daha önceden de bahsettiğim gibi 1.5dci s&s iç-dış kırmızı icon paket. Daha sadece 12km kadar sürdüm. Bu hafta sonu Ankara-İstanbul-Ankara yapacağım. Yakıt tüketimi testi de yapmayı düşünüyorum. Test etmemi istediğiniz bir nokta var ise belirtin elimden geldiğince yapmaya çalışacağım. Resim eklemiyorum çünkü nazardan korkarım:aytuğ