Aracım çalındı !!!!!!:@

geçmiş olsun, inş en kısa zamanda bulunur, fakat otopark yönetimindede hata, sen nasıl çaldırıyorsun o arabayı, yol geçen hanımı orası, kamera kayıtlarınada bakında o ..... herifler bulunsun :pislik tekrardan geçmiş olsun :/

çok geçmiş olsun.umarım enn yakın zamanda bulunur

Ben olsam kasko olmasa veririm mahkemeye otoparki ... Koca otoparkta nasil calinr ? Onlarinda parmagi olmasin isin icinde ??? Gecmis olsun

Geçmiş Olsun.

şu ana kadar araç bulunmadıysa şu saatten sonrada bulunmaması daha ii bence.çalınan araç hırsız pamuğum diye sevmez herhalde.çok geçmiş olsun...

varmı araçla ilgili bir gelişme ?

- Çok Geçmiş Olsun Kaskonun Olması Bir Nebze İyi Ancak Benim anlamadığım Durum Bu Araçta İmmo Yokmu Nasıl Çalıştırdılar Ve Çaldılar :S

Araç arenanın oralarda çalındıysa eğer belki bizim buralarda görebilirim görürsem hemen arayacağım sizi.

geçmiş olsun bir gelişme yok sanırım?

- Çok Geçmiş Olsun Kaskonun Olması Bir Nebze İyi Ancak Benim anlamadığım Durum Bu Araçta İmmo Yokmu Nasıl Çalıştırdılar Ve Çaldılar :S

chiptuningci bile iptal edebiliyor. getirin 30 saniyede iptal edeyim immoyu. şimdi tamirci edebiliyor hırsız mı edemeyecek? ufacık bi cihaz hallediyor o işi.

bu arada birkaç yere haber ettim bulunma ihtimali yükselir.

Geri