Aracım çalındı !!!!!!:@

umarım en yakın zamanda cözülür.. cok buyuk geçmiş olsun :(

geçmiş olsun diğer forumlardan da görmüştüm inşallah bulunur en kısa sürede

Saolun beyler sımdı gayrettepeden eve geldık bızde yapcak bıseyımız kalmadı beklıyoruz artık polis genelde kullanıp mazot bıtınce bıyere terkedıp bırakıyolar dedi ama bakalım artık ne olcak yarından sonra...ne yazıkkı bu hayatta serefsız cok sen çalışırsın alırsın gözünden sakınırsın ellerınle sılıp temizlersin tüm ay çalışır taksıtlerını ödersin ama sütü bozuk şerefsizin teki gelir bütün herseyını yıkar gıder boyle...

Geçmiş olsun abi otoparktan arabayı neden çeksinler biraz karamsarım ama kaskon varmış ona çok sevindim abi büyük geçmiş olsun plakayı numarayı kaydettim umarım en kısa zamanda çalan şerefsizle birlikte yakalanır :(

Geçmiş olsun Abi üzüldüm yaaaa İNŞALLAH Hayırlısıyla bulunur..

Çok geçmiş olsun. Çok üzücü ve can sıkıcı bi durum.. :berbat İnşallah en kısa zamanda bulunur..

Kaskosu varsa sıkıntı yok hocam,
İçinde çok özel eşyalarınız yoksa bence bulunmasın,
bizim akrabalardan birinin aracı böyle çalındı bulundu, dünyanın masrafını yaptılar araca...
Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Umarım bıraktığın haliyle bulunur aracın. Bulunmadığı taktirde kaskodan parayı hemen alamıyorsun. Bizi birkaç ay bekletmişlerdi haberin olsun.

Gecmis olsun. Ekeni biçeni dibine su dökenin taaa ........:mad:

XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geçmiş olsun hayırlı haber gelir inşallah ama kasko olması sevindirici, gittiği temiz tam haliyle bulunmayacaksa hiç bulunmaması daha iyi bence kaskon olduğu sürece..

Geri