- Konuyu Başlatan
dün o kadar uğraştım gece yağmur yağmış ve sonra da ağaçtan yine yapış yapış olmuş sol tarafı akşamüstü berbattı sol tarafı ama kuşlar denk getirememişti
12 3 güneş tutulması gibi olmuş, şimdi fark ettim qw
esas ben 12 3 12 3
valla hiç sevdiremem, herkes işini yapsın mümkünse yeterli benzincide köpüklü ve ardından duru su sıktılar, şipşak yıkama gibi oldu
hehe aman efendim ne demek 12 3 benzini hep 50 tl lik alayım diyorum su tutma bedava :aytuğ 100 tl lik almanın bi anlamı yok bu kampanya sürdükçe
:tony:tony:tony:aytuğroadfox
12 3 güneş tutulması gibi olmuş, şimdi fark ettim qw
Pasaklı adına size çok çok teşekkür ediyoruz.12 3
esas ben 12 3 12 3
benim yıkamacım da yok, fiberglas mıdır nedir bilmem o kadar, köy çocuğuyum ben.
bir tane aletim var 1 tl atıyorsun tazyikli su veriyor iyicene...(aleti niye sahiplendim onuda anlamadım)
neyse işte iç-dış yıkama 15tl evet, ama kendini sevdirirsen manyak yaparlar arabayı yıkamacılar.
genelliklede huyumdan mıdır,suyumdan mıdır her gitttiğim yerde beni severler,kesin bi akrabalarına benzetirler.
işte pasaklı, pis çocuk ,egg çocuk,sudan kaçan kediyi böyle 1 tlye yıkıyorum genellikle
valla hiç sevdiremem, herkes işini yapsın mümkünse yeterli benzincide köpüklü ve ardından duru su sıktılar, şipşak yıkama gibi oldu
bir Pasaklı Fun Club üyesi olarak Pasaklı adına size teşekkürü borç biliriz efendim qwarada yapın böyle şeyler, güzel oluyor
hehe aman efendim ne demek 12 3 benzini hep 50 tl lik alayım diyorum su tutma bedava :aytuğ 100 tl lik almanın bi anlamı yok bu kampanya sürdükçe