ankarada avmlerde ic dis yikatma 20-30 TL ve disardakiler 15 TL ye daha iyisini yapiyor avmler sadece daha cok para aliyor yaptiklari bisey yok bende 1TL ye kendim yikiyorum cogu zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben yıkatınca resmen bıcı bıcı yapıyor peluş gibi şeylerle siliyorlar falan epey emek oluyor sonuçta 12 tl, sadece su tutma 5 tl ona göre fazla o zaman sanırım, gerçi fiyat tabelası olmaması başka fiyat görünmemesi de kazık bir yer olduğunu gösteriyor gerçi galiba hımm
hangi opette yikiyorsun aracini5 lira fazla istanbul için normaldir belkide ankarada 2 lira. acelem varsa araçta leş gibiyse tozunu toprağını döküyor. bilmediğin temizliğinden emin olmadığın ve aracında bi çamur harbinden çıkmışsa 2 lira iyi fiyat dış yıkama 6 iç dış 10 iç dış a sadece opette yıkatıyorum oldukça başarılı oto yıkması tavsiye ederim aracı opette yıkatmama rağmen aklı kelden benzini shellden alırım
bazı petrol ıstasyonlarında otomatık cıhazları var 1 tl atıp su tutuyoruz. 5 dk calsıyor yetıyorda..