Araç içi Kamera Tavsiyesi

g1w-c öneririm kullnıyorum memnunum.
Selam,
CLio 4 aracım var ve aldığımda rahatlıkla ayna arkasına monte edebilir miyim bir de çakmaklığa devamlı takılı olması mı gerekiyor? Bilgi verebilir misiniz?

Arac ici resimde bende ayna arkasinda dikkatli bakarsan gorursen kablolarda dosemenin altindan getirdik, benimki devamli takili, sigara kullanmadigim icin cakmaklikta gerek kalmiyor :) eger istersen akü yede direk baglattirabikirsin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çakmaklık çoklayıcı kullanıp bunuda torpidoya saklayanlar var :)
Bende çakmaklığı kullanmıyorumve devamlı orada olma beni rahatsız eder.O yüzden kablo tesisatını içten yaptırdım.Arka kamerada aynı şekilde

Çakmaklık çoklayıcı kullanıp bunuda torpidoya saklayanlar var :)
Bende çakmaklığı kullanmıyorumve devamlı orada olma beni rahatsız eder.O yüzden kablo tesisatını içten yaptırdım.Arka kamerada aynı şekilde
Mantikli abi, bende yaptirabilirim, onu yapacak adam bulmak zor :(

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstanbulda yaparlar :) Bu taraflara gelince ayarla :)

Selam,
CLio 4 aracım var ve aldığımda rahatlıkla ayna arkasına monte edebilir miyim bir de çakmaklığa devamlı takılı olması mı gerekiyor? Bilgi verebilir misiniz?

yğmur sensörü filan yoksa çok çok çok rahat varsada yani iconsa da rahat takabilirsin. zaten aynanın arkasında kayboluyor sürücü koltuğundan görünmüyor bile bazen unutuyorum orada kamera olduğunu o derece rahatsız etmeyen göze batmayan bir durumda.

enerji alabilmesi için evet sürekli takılı olması gerekiyor.

Geri