Araç Alacağım Görüşleriniz Önerileriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustafad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mustafad

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar kolay gelsin öncelikle; dizel bir araç almayı düşünüyorum. GT Line ile icon aynı tüm özellikleri sadece görünümü biraz spor o yüzden GT Line tercih etmek istiyorum 60.000 -65.000 gibi bir bütçe var. Şu an 2001 clio 1.4 rxt araca sahibim onu satıp sıfır bir araç almak istiyorum. 2.ellere pek güven duymuyorum. Araca 5.6.7 yıl kesin binerim bi aksilik olmassa. Haftada 300 ayda 1200 km yapıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Başka markalarda olabilir.. Araçlarda bilgi tecrübe sahibi arkadaşların bilgisini rica eder, teşekkür ederim. hımm

Yeni Clio Icon 1.5 dCi 90 bg 53.000
Yeni Clio Touch 1.5 dCi 90 bg 50.950
Yeni Clio GT Line 1.5 dCi 90 bg 55.500
Yeni Fluence Touch 1.5 dCi 90 bg 65.700

Mustafa öncelikle aramıza yeni katıldığınız ve üye tanıtım da kendinizi tanıtmadığınız için cevap niteliğinde mesajlar almadığınızı belirtmek isterim. En kısa süre de üye tanıtım bölümünden kendinizi tanıtmanız durumunda üye olan dostlarınız size cevap vererek bilgi paylaşımında bulunacaktır. Sorunuzun yanıtı yine sizde çünkü bütçe ve zevk size ait şartlarınız size neyi uygun görüyorsa onu almanız taraftarıyım çünkü sadece araç almak şöför e ait olmuyor. Malum yakıt performans hacim ferahlık konfor aile sayısı gibi bir çok sayabileceğimiz etken var size tavsiye edeceğim bu saydıklarımın içinden sizin ihtiyaçlarınıza uyan aracı seçmeniz ve yine Renault seçerek RFC Üzerinden Mais den alacağınız faydaları düşünmeniz :eyv

Mustafa öncelikle aramıza yeni katıldığınız ve üye tanıtım da kendinizi tanıtmadığınız için cevap niteliğinde mesajlar almadığınızı belirtmek isterim. En kısa süre de üye tanıtım bölümünden kendinizi tanıtmanız durumunda üye olan dostlarınız size cevap vererek bilgi paylaşımında bulunacaktır. Sorunuzun yanıtı yine sizde çünkü bütçe ve zevk size ait şartlarınız size neyi uygun görüyorsa onu almanız taraftarıyım çünkü sadece araç almak şöför e ait olmuyor. Malum yakıt performans hacim ferahlık konfor aile sayısı gibi bir çok sayabileceğimiz etken var size tavsiye edeceğim bu saydıklarımın içinden sizin ihtiyaçlarınıza uyan aracı seçmeniz ve yine Renault seçerek RFC Üzerinden Mais den alacağınız faydaları düşünmeniz :eyv

tşkrler

Geri