Arabanın Haşatını Çıkartmışlar ama Bizden kaçmaz Yaparız..

Yakında sahibinden.com'da kazasız sorunsuz araç diye görürüz:o [MENTION=13908]Onur GONULLU[/MENTION] şu üstündeki poların aynısından nerde bulurumqw

Satıyım kıhkıh bana da hediye geldi valla :)

teşekkür ederim..

şasede çok büyük bir sıkıntı görünmüyor ama direklere ve tavana bakmak lazım kasıntı varmı acaba :D

tavan ve direklerde sorun yok gibi duruyor sağ arkada sorun var oda dingili eğmiş zaten :)

Direge Vurmus Sanki Beton Elektrik Diregine

Başkan bu aracı patron getirdi soramadım da bende çok merak ediyorum adam yaşıyor mu acaba

valla kaportacılarda nice araabalar var tanınmaz halde ama bi bakıyon araba gidiyor :D

Kolay gelsin kardeşim.:eyv

Onur motoru tutan arkadasi iyi taniyorum bir zamanlar aracimi ontaslar servisine götürüyordum bir çok mekanik bakımı orda yapıldı

iyi bir arkadaş kendisi aracimla cok ilgilendi sağolsun :D

Son düzenleme:
ne s2000 ler gördük sıfır gibi olur buda :D

Onur motoru tutan arkadasi iyi taniyorum bir zamanlar aracimi ontaslar servisine götürüyordum bir çok mekanik bakımı orda yapıldı

iyi bir arkadaş kendisi aracimla cok ilgilendi sağolsun :D

Aydoğan kardeşim çok severim kendisini mükemmel bi yüreği vardır..

Yakında sahibinden.com'da kazasız sorunsuz araç diye görürüz:o

Aynen sahibindene düşer "çıtır hasarlı birkaç lokal boyası var yürürü çok temiz aile arabası" diye neler satılıyo arabadan anlamayanlara :berbat

Onur hocam,

Arabanın içi ne alemde ? sürücü kısmı hava yastıkları falan ? önden sağlam girmiş merak ettim aracı

Araç toplanır, sigortacı şirket tarafından ucuz fiyata satılır, alan kişi de yakın zamanda enayi bir müşteri bulur, noter de satış yapılır, para işleri biter, acı gerçek sigortacı da çıkar ve iş işten geçmiş olur.

Geri