Arabam Yağ Kaçırıyor

aga öle şansa da ne dıyek bılmemki...cenker neyse takma kafan, servıs buyuk ıhtımal garantıden halleder, bişi olmaz... muhtemelen bişi kaçak yapıyo, sıkacak-değiştircek yani... :cool:

Sağolasın abi hayırlısı olsun diyelim en iyisi :D

Galiba abi :( Nasipse bayramdan sonra bir sabah MAİS'e bırakacağım, umarım abzürt bişey çıkartıp kullanıcı hatası falan demezler...
Bak şimdi bende işkillendim, aracı kaldırım gibi yüksek biryere kaldırıp altına bir yatarmsın? bak bakalım o sıvı nerden geliyor.

Bak şimdi bende işkillendim, aracı kaldırım gibi yüksek biryere kaldırıp altına bir yatarmsın? bak bakalım o sıvı nerden geliyor.

Abi altına baktım gerçi kaldırıma koymadan biraz zorlanarak baktım da o sıvı şu korumalağın vida delikleri gibi bir şey var vida yok ama delikleri var (vida deliği mi onu da bilmiyorum) ordan damlıyor. Oraya nerden biriktiğini bulamadım bir şey gözükmüyor motorun içinden :(

yav garantili araç at anahtarı at servisin üstüne baksınlar niye dert ediyorsun altını falan bi yere vurmadıysan kullanıcı hatası falan demezler.ben olsam hiç beklemezdim bak kaç gün olmuş bayramdan sonra giderim diyosun bence yanlış yapıosun

yav garantili araç at anahtarı at servisin üstüne baksınlar niye dert ediyorsun altını falan bi yere vurmadıysan kullanıcı hatası falan demezler.ben olsam hiç beklemezdim bak kaç gün olmuş bayramdan sonra giderim diyosun bence yanlış yapıosun

Abi haklısın haklısında inan götürüp servise atacak vaktim olmadı şu 2 gündür olan bir kaç aile içi meselelerden...

krank keçesinden felan bir yerden kaçırma yapıyordur.. altında da korumalık var sen rahat ol korumalıkta olduğu için sana birşey deme şanları yok.. garantiden hallederler.

Abi haklısın haklısında inan götürüp servise atacak vaktim olmadı şu 2 gündür olan bir kaç aile içi meselelerden...

doğru sende haklısın. gidersen de altay renault yetkili servise git bence.çok ilgililer çok yardımcı oluyorlar.ben aracımı ilk aldığımda götürdüm fiyat olarakta diğerlerine göre uygun ancak ağır bakım için fiyat aldım bi çok servisten hemen hemen tamamı 2500 lira üzerinde fiyat çıkardı.

doğru sende haklısın. gidersen de altay renault yetkili servise git bence.çok ilgililer çok yardımcı oluyorlar.ben aracımı ilk aldığımda götürdüm fiyat olarakta diğerlerine göre uygun ancak ağır bakım için fiyat aldım bi çok servisten hemen hemen tamamı 2500 lira üzerinde fiyat çıkardı.

Abi şu metronun bakım deposunun olduğu yerde Altay demi ?

Abi şu metronun bakım deposunun olduğu yerde Altay demi ?

evet evet orayı geçince bi rampa var rampayı düze çıkınca ışıklar gelir ışıklardan sağa gir girer girmez hemen solunda kalıyor.

Abi isyan etmek gibi olmasında (tövbe YARABBİ) bende ki bu şans varken MAİS'e giderken altını bi yere sürterim :) daha beter olur o zaman kullanıcı hatasına çıkar işte :cool:

hehe

şans konusunda yarışabilir. zira direksiyona geçtiğim ilk hafta (ki özel direksiyon dersi almak için geçtim) 3 defa pazar trafiğne yani berbat dar yollara girmek zorunda kalıp, 1 kamyon irisi altından zor kurtulma, ve aracın altını çarpma atlattım. he yoğun program oldu bana hocayla bunları işledik ettik çok şükür bir daha bu durumlara düşmedim.

ama iyi düşün iyi olsun derler. sonuçta kendimizde sağlık sorunu çıkacağına varsın araçta böyle belirti çıksın gidip yaptıralım. böyle düşünmek lazım bence.

ancak, arabayı bu ara fazla zorlama,yorma, yağları suları kontrol et günlük... :eyv

suları diyince, ben 4 aydır hala silecek suyuna ekleme yapmadım 12 3 sanırım can çekişecek yakında.

Geri