Arabam Yağ Kaçırıyor

DCİ sanırım,turbonun hortumundan bazen yapabiliyor,birde yağ damıtma hortumu var aracın ön camına yakın bir yerde onun girişi gevşemişse akma yapar,bir kere başıma gelmişti...

bence yarın bi lifte kaldırt aracı. kesin çok basit bişey çıkacaktır.

Bizimkinin turbonun ordan atıyor Dci motorlarda kronik bi sorun ama endişelenicek bişi yok.

turbo hortum kaçakları da ıhmale gelmez, turboya-motora zarar verebılır zamanla... :berbat

geçen ay annem avm otoparkında yüreğimi ağzıma getirmişti aaa bak bundan akmış bunlar diye. sonra birçok boşalan arabanın yerinde görünce aynı sıvı birikintisini içim rahatlamıştı. klimadan geliyor bizimki herhalde, sizdeki de önemli bir şey değildir umarım.

rengi açık şanzıman yağı yada klima suyuna benziyor.

BİRŞEY OLMAZ DİYEMEYİZ.için rahat etmeyecekse on dakika bir yetkili servise git lifte alıp baksınlar .bu kadar yeni bir araçta şanzıman yağı kaçırması çok çok düşük ihtimal.kaçırsada sen evde bir şey yapamazsın aks keçelerinden kaçırır.

ihmal etmeye gelmez.
aracını götür göster.
en azından kafan rahat eder..

Dün işlerim olduğu için servise götüremedim arabamı, bugün çalıştırırken "oil ok" yazısı çıkınca yol bilgisayarının tuşuna bastım ve 6 tane halka (000000) olması gereken yerde 5 halka ve bir tire vardı. (00000_) Sanırım arabam motor yağı kaçırıyor, ama rengi açık ve kıvamı da yağ kıvamı gibi değil anlayamadım bayramdan sonra en kısa zamanda götürcem nasipse...

Geri