Arabam cekildi

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim, yukarıda yazdığın karalayıcı tabiri editledim, bir kaç kişi için bir kurumu ve çalışanlarını küçük düşürücü şeyler yazmak bizlere yakışmaz, canının yandığını biliyorum lakin sakin olmakta ve kelimeleri seçerek kullanmakta fayda var...:eyv

Çok geçmiş olsun. Tüm teşkilat değil ama her sektörde olduğu gibi Polis arkadaşların arasında da görevi kötüye kullananlar var.

Geçmiş olsun....

Üslubunuz çok yanlış sonuçta oradaki polislerde işini yapıyor. Onlara aç köpek demek size yakışmıyor. Haklı olduğunuzu düşünüyorsanız gereken merciilere başvurun hakkınızı sonuna kadar arayın.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Uslumu gayet duzgun inanirmisin foruma saygimdanbu uslup bayagi yontulmustur. Is yapması konusuna gelince araci alirken polisin bu mahallede oturdugunu bilseydik cekmezdik cevabi kimin isini yaptigini n cevabi olmustur sanirim sizin icin.ayrica bu ulkede yetkili mercilerde hak arama konusuna hic girmiyorum bile.Saygilar

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun.Benim aracımda c.tesi günü çekildi.Birde ceza gelicek :)
Sağlık olsun ama trafiğe engel olmayacak bir yerde araç çekmenin anlamı nedir bilemedim.Yola 4 araç rahat sığar :)
Yolun sağı yasak solu yasak değil. Sahilide kapattılar bu insanlar nereye parke edecek merak ediyorum.
Mesela aracı park ederken yolcu otobüsü vardı onu neden çekemiyorlar ? Madem yasak çeksinler yani aracı çekecek çekicileri olmayabilir ama böyle olunca insan ark niyet arıyor.
Hocam benim arac evimi n onunden cekildi.20 yıldır araç koydugum yerden))))))

Geçmiş olsun kardeşim..
Eyvallah sagolasin kardeşim

bende basıma gelen bı olayı anlatayım oncekım arabam ankara plakaydı ızmırde polısler hıc rahat bırakmıyorlardı kontrol oluyor onumdekı 5 araba gecıyor benı durduyorlardı sımdı yenı arabamda plaka ızmır plaka bu sefer ankaraya gıttıgımde zaman polısler durduyorlar nasıl ıstır anlamadım en sonunda gecen hafta ankarada polıs kontrolunde dedım hocam bızım yunan lı degılız bu plakada memleket plakası adam baktım ceza yazıcak kılıfına uydurup hıc yapmadım seyı yaparak babam emnıyet amırı dedım polıs evlerıne gırıs kartımı gosterdım adam tamam gec dedı valla bu nasıl ıstır anlamadım

Öncelikle geçmiş olsun. Ortada yanlış bir ceza varsa gerekli müracatı yaptığınızda durum düzelir. Üslubunuzun çok ama çok yanlış. Bende polis memuruyum. Sizin genelleme yaparak aç köpekler demeniz gerçekten büyük ayıp. Bu teşkilatta binlerce insan var, yeri geldimi canı pahasına olaylara müdahale eden görevini yapmaya çalışan. Polis dediğin kişide bi insandır sonuçta diğer insanlar gibi. Öğretmenin tecavüzcüsünü gördük imamında. Şimdi diyebilirmisiniz ki bu öğretmenler tecavüzcü ? Bu imamlar tecavüzcü ? Lütfen uslubunuza dikkst edin. Bi mesleği karalamak bu kadar kolay olmamalı.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Oncelikle tesekkurler. Kesinlikle butun polis teskilatini suclamadim. Lakin yazimda belirttigim gibi bu isten ne kar amacli kisi ve kurum varsa dedim.Belki olayi detayli anlatmadigim icin pek acik olamadim. Suna emin olun belki sizden fazla saygim vardir görevini layiki yapan emniyet guclerine ama buda degilki curuk elmalari ifşa etmiyecem anlamina gelmez. Not( memur burada oturdugunu bilseydik cekmezdik dedi ayrica bulundugum bolgede ne park yapmaz levhasi var nede trafigi engelleme durumu var mahallenin ici)

Ne ilk nede son olacaksınız geçmiş olsun. Zihniyet değişmedikten sonra bizde mahkeme süreçleriyle uğraşmak istemediğimizden bu böyle sürüp gidiyor.
Aynen bunun icin mahkemeye basvursan ne olur basvurmasan ne olur neyse eyvallah

Geri