App'ler Geldi(43HP043)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *Renault9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
oooo süper olmuş kardeşim. iyi günlerde kullan :)

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan kardeşim :eyv

edit-1 : plakanı kütahyadaki ilgili birimlere verdim abi sözü dinlememek he hehe
edit-2 : emniyet kemeri olayına bayıldımmmqwnasıl alırız onları ?

maşallah çok güzel olmuş elinize sağlık

Teşekkürler dostlarım.:eyv Kerem başkanım 9 kandırdı beni kader utansın.hehe Faceden veriyorum abi telefon numarasını renault olarak sadece bu vardı elinde whatsappla ittibata geçebilirsin arkadaşka.:eyv

Teşekkürler dostlarım.:eyv Kerem başkanım 9 kandırdı beni kader utansın.hehe Faceden veriyorum abi telefon numarasını renault olarak sadece bu vardı elinde whatsappla ittibata geçebilirsin arkadaşka.:eyv

reno tek omu vardı:(sökülebiliyormu peki bunlar :)):)):))

Çok yakışmış güle güle kullan. yalnız direksiyon bakalitine bir an önce çözüm bul :)

reno tek omu vardı:(sökülebiliyormu peki bunlar :)):)):))

Aynen bi o vardı abim sor istersen belki gelmiştir. Sökülüyor reis arkadan cırtcırtlı.:)
Çok yakışmış güle güle kullan. yalnız direksiyon bakalitine bir an önce çözüm bul :)

Teşekkürler abi.:eyv Kontağın etrafındaki plastik çıkıyor ondan sardım bandı. Orjinal bakaliti ama çıkıyor anlamadım.:(

Aynen bi o vardı abim sor istersen belki gelmiştir. Sökülüyor reis arkadan cırtcırtlı.:)

tamam iyi işte eğer elinde kalmamışsa sen ufaktan sökmeye başla arkadan cırt cıtları hehehehehehe

Hayirli ugurlu olsun abim gule gule kullanin :)

Geri