Aracımı Deri Direksiyon Kaplattırdım.

Ortalama 9 ay oldu yaptıralı bir şikayetim olmadı Allaha Şükür.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba,
Zahmet verdim kusura bakma ben hemen dememiştim. Yinede çok teşekkür ederim.
Resimlere bakınca kafam dahada karıştı.kafamdaki soru işaretlerini kaldırabilmek için yarın gündüz gözüyle benim direksiyona bakmam gerekiyor. Benim araçtaki alt delik olan kısım sabit gibi duruyordu fakat resimlerden anladığım kadarı ile seninki demonte oluyor..

Estağfurullah ne demek araba yakınımdaydı ondan hemen çekeyim dedim maksat dayanışma olsun.Doğrusu uygulama esnasını izleyemedim işinin ehli gibilerdi.

başarılı olmuş.

Mükemmel olmuş bende yaptırdım ama bunun kadar hoş durmadı.. :o

Çok teşekkürler.Eminim sizin yaptıtdığınız da çok hoş olmuştur güle güle kullanın

merhaba arkadaşlar bende geçen cumartesi günü yaptırdım yaptırdığım yer renault ve peugeot marka araçların fabrikasına deri işi yapan firma garantiden değişen direksiyonları bu firmaya gönderip yeniden kaplama yaptırıyorlar renault ve peugeot bayileri yeniden müşteriye sunuyor. gittiğimde hazır kaplanmış direksiyon olduğu için beklemedim 10 dk içinde montaj yapıldı fiyat olarak 200tl dediler 180 tl ye ikna oldular. kısacası servisin taktığı 350tl fiyat verdikleri ürün orjinal şekilde 180tl ye maal oldu.

Aliexpress'ten alıp kendiniz yapın arkadaşlar. 2 dolar falan. Bu kadar parayı vermeyin.

Burada fiyatı yükselten güzel işçilik gerçekten orijinal gibi olmuş.
Hocam direksiyon kaç km. de bu hale geldi hangi şehirde yaşıyorsunuz acaba?

Aliexpress'ten alıp kendiniz yapın arkadaşlar. 2 dolar falan. Bu kadar parayı vermeyin.

aliexpress den ancak 2 usd ye sarmal kılıf alınabilir görüntü itibarıyla hiç orjinal durmaz...

Geri