Forumu mu test ediyorsun Sevda? Güvenilir mi değil mi diye...Teşekkürler Usta
Yüzü dönücez gittikçe inşallah qw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumu mu test ediyorsun Sevda? Güvenilir mi değil mi diye...Teşekkürler Usta
Yüzü dönücez gittikçe inşallah qw
Hayır öyle bir endişem yok qwForumu mu test ediyorsun Sevda? Güvenilir mi değil mi diye...
Arabanın resimleri yok mu
Ne mutlu bize...qw 12 3Hayır öyle bir endişem yok qw
Bir resimle olmaz üye araçlarına konu açmak lazım geniş açılı güzel fotograflarla...6.sayfada görebilirsin arabamın resmini
Ne mutlu bize...qw 12 3
Bir resimle olmaz üye araçlarına konu açmak lazım geniş açılı güzel fotograflarla...
Halil en kısa zamanda arabamın resimlerini çekip koyucam gündüz gözüyle..
Kötü anılı bir resim geçen günlerden illaki koyduracaksınız
Geçmiş olsun,fazla hasar yokmuş yinede,tekrarı olmaz inşallah...Halil en kısa zamanda arabamın resimlerini çekip koyucam gündüz gözüyle..
Kötü anılı bir resim geçen günlerden illaki koyduracaksınız
Tek suçum kırmızı ışıkta beklemekti Yapıldı zaten tampon değişti ve boya işlemi gördü..Karşı tarafın sigortası halletti ama tam 2 haftama maloldu.Geçtiğimiz hafta aldım..Allahtan boyayı gayet güzel yapmışlar..Tek sorun arabanın içinde boya kokusunun devam etmesi.Tekrar geçmiş olsun tampon yamulmasa öyle binilirdi ama yapılır fazla masrafı yok...
Aynı yerden benim eski 1.2'de de çizik vardı araba bir haftalıkken i bayan twingocu vurmuştu boyatmadım nazarlık olarak bırakmıştım...
İşini düzgün yapmayan usta işte tamponun boyanmasıyla içinin kokması ne alaka kapılar açık boya yapmış demekki...Tek suçum kırmızı ışıkta beklemekti Yapıldı zaten tampon değişti ve boya işlemi gördü..Karşı tarafın sigortası halletti ama tam 2 haftama maloldu.Geçtiğimiz hafta aldım..Allahtan boyayı gayet güzel yapmışlar..Tek sorun arabanın içinde boya kokusunun devam etmesi.
Geçmiş olsun,fazla hasar yokmuş yinede,tekrarı olmaz inşallah...