Antalya'dan merhabalar..

Arabanın resimleri yok mu :)

Ne mutlu bize...qw 12 3 :D

Bir resimle olmaz üye araçlarına konu açmak lazım geniş açılı güzel fotograflarla...:eyv

Halil en kısa zamanda arabamın resimlerini çekip koyucam gündüz gözüyle..
Kötü anılı bir resim geçen günlerden illaki koyduracaksınız :(

Tekrar geçmiş olsun:( tampon yamulmasa öyle binilirdi ama yapılır fazla masrafı yok...
Aynı yerden benim eski 1.2'de de çizik vardı araba bir haftalıkken bi bayan twingocu vurmuştu:) boyatmadım nazarlık olarak bırakmıştım...

​Geçmiş olsun,fazla hasar yokmuş yinede,tekrarı olmaz inşallah...:eyv

Tekrar geçmiş olsun:( tampon yamulmasa öyle binilirdi ama yapılır fazla masrafı yok...
Aynı yerden benim eski 1.2'de de çizik vardı araba bir haftalıkken i bayan twingocu vurmuştu:) boyatmadım nazarlık olarak bırakmıştım...
Tek suçum kırmızı ışıkta beklemekti :( Yapıldı zaten tampon değişti ve boya işlemi gördü..Karşı tarafın sigortası halletti ama tam 2 haftama maloldu.Geçtiğimiz hafta aldım..Allahtan boyayı gayet güzel yapmışlar..Tek sorun arabanın içinde boya kokusunun devam etmesi.

Tek suçum kırmızı ışıkta beklemekti :( Yapıldı zaten tampon değişti ve boya işlemi gördü..Karşı tarafın sigortası halletti ama tam 2 haftama maloldu.Geçtiğimiz hafta aldım..Allahtan boyayı gayet güzel yapmışlar..Tek sorun arabanın içinde boya kokusunun devam etmesi.
İşini düzgün yapmayan usta işte tamponun boyanmasıyla içinin kokması ne alaka kapılar açık boya yapmış demekki...
Koku geçer zamanla...

Geri