Antalya'dan merhabalar..

Evet sayın il temsilcim taşı konuyu artık gereken yere İstanbul'dan uzak bir yerlereheheYazıktır günahtır ya Haydar aramızda para toplayalımda ayda 1 uçakla getirtelim 1 istanbullu'yu anlaşıldıhehe

Bir sonraki mangala Usta'yı da ilk uçakla bekliyoruz qw

Kerem efendi bizim sıcak hava soğuk hava farketmez, biz en soğuk havada karda kışta Abant'a gidip mangal yakmış bir clubüz bilmem hatırlıyor musun...:) ABANT Buluşma Fotoğrafları
dsc00321wd.jpg

dsc07149n.jpg

Kerem efendi bizim sıcak hava soğuk hava farketmez, biz en soğuk havada karda kışta Abant'a gidip mangal yakmış bir clubüz bilmem hatırlıyor musun...:) ABANT Buluşma Fotoğrafları

Speed emmi efendi zorlamayınhehediyorumda kime diyorum:cool:öyle bir fotolar koyarız ki terk'i şehir edersiniz İstanbul'u il sınırlarında heba olursunuz diyorum bakhehebiz istersek aynı gün saklıkente çıkar kartopu oynar sonra aşağı iner teknemize bineriz güneşin batışını izleriz siz sobanızda kestane ısıtmaya çalışırken biz kiremitte lagosumuzu yiyip üzerine kahvemizi içiyor oluruzhehetakılın işte sakin sakin akdenizle aşık atmayın bu dalga büyük dalga alaboro olursunuz diyorum aaahehetmm tmm takdir ettik sizihehe

Speed emmi efendi zorlamayınhehediyorumda kime diyorum:cool:öyle bir fotolar koyarız ki terk'i şehir edersiniz İstanbul'u il sınırlarında heba olursunuz diyorum bakhehebiz istersek aynı gün saklıkente çıkar kartopu oynar sonra aşağı iner teknemize bineriz güneşin batışını izleriz siz sobanızda kestane ısıtmaya çalışırken biz kiremitte lagosumuzu yiyip üzerine kahvemizi içiyor oluruzhehetakılın işte sakin sakin akdenizle aşık atmayın bu dalga büyük dalga alaboro olursunuz diyorum aaahehetmm tmm takdir ettik sizihehe
Hep lafta var bunlar be Kerem abi hiç icaraatta görmedik...:D

Sen bunların hepsini bir günde yapacağına söz ver ben ekibi toplayıp gelecem Antalya'ya...:)

Biz ne karakışlar gördük...:eyv

Antalya'da yaşayan RFC liler bu söylediklerinize kayıtsız kalmayacak,resimlerin en alasını şu foruma yapıştıracaktır(bknz..ben)
Kerem bey,tekne turu şart oldu mangaldan sonra :bravo
Bu istanbul camiası karlı arabalarını temizlemeye çalışırken ,bizler deniz-güneş ikilisiyle muhatap oluyor durumda olacağız

Son düzenleme:
Sayın Antalya Ekibi Uymayın İstanbul Ekibinee
Onlar Plan yapacağı Zaman Hava Durumuna bakar öylee plan yaparlar :)
Ama bizde öyle birşey yok Baksana Bız Her Daim Hazırız
Saklıkentte Kar topu oynarız
Sonra Gelir Plajda Yüzeriz
Üstüne Üstük
Mangalımızı da yakarızz
Sİzinle Bizim Aramızda Fark Varrrrr :) FROM ANTALYA hehe hehe
Bu Sarkı Size Gelsın İStanbulllll :p

Bu haydar halen alkolun etkisinde galiba hehe hehe hehe
Bizim için mevsim önemli değil ortam önemli onuda yapıyoruz zaten istanbul'da
Darlama bizi haydar :D

Hep lafta var bunlar be Kerem abi hiç icaraatta görmedik...:D

Sen bunların hepsini bir günde yapacağına söz ver ben ekibi toplayıp gelecem Antalya'ya...:)

Bu haydar halen alkolun etkisinde galiba hehe hehe hehe
Bizim için mevsim önemli değil ortam önemli onuda yapıyoruz zaten istanbul'da
Darlama bizi haydar :D

Ben gerekenleri söyledim Gökalp versinler garantiyi gidelim...

Hayırdır İstanbul mevkii mangal deyince zorunuza gitti galibahehekışın intikamım acı olacak demiştim:cool:daha zorlamayın tekne tutar mangalımızı öyle yaparız:cool:

teknede mangal mı qw gün saat bellirlensin istanbul antalya dediğin 720 km'cik 12 3

Son düzenleme:
Geri