güzel geceydi herkese tekrar teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeş aracının olmadığını söyleseydin mutlaka yardımcı olan çıkardı. ben dahil bir çok kişi konu içinde aracı olmayanlara yardımcı olabileceklerini iletti.bende araba yoktu dolmuşla batıkente gıttım yağmurda arkadasımla kaybolduktan sonra yerı bulduk yarım saat gezındık yolda FAKAT GELDIGIMIZDE KIMSE BIZIMLE ILGILENMEDI AYRI MASAYA GECTIK hal böyle olunca geri dönmek zorunda kaldık,ilk defa katılan iki arkadaşım vardı ve onlara mahçup oldum hiç bir samimiyet göremedim ..
geçmiş olsun gökhan kardeşim. hayırlı sahurlar şimdidenAllahıma bin şkür kazasız belasız evdeym ankaradan radar cezası gelmezse peşimddn sıkıntı yok herkese hayrlı geceler yarın görüşmek uzere
bende araba yoktu dolmuşla batıkente gıttım yağmurda arkadasımla kaybolduktan sonra yerı bulduk yarım saat gezındık yolda FAKAT GELDIGIMIZDE KIMSE BIZIMLE ILGILENMEDI AYRI MASAYA GECTIK hal böyle olunca geri dönmek zorunda kaldık,ilk defa katılan iki arkadaşım vardı ve onlara mahçup oldum hiç bir samimiyet göremedim ..
Kardeş senin geldiğini gördüm ve masanada geldim aşağı geçicez diyede söyledim çay için ne ara gittiniz anlamadım olayıbende araba yoktu dolmuşla batıkente gıttım yağmurda arkadasımla kaybolduktan sonra yerı bulduk yarım saat gezındık yolda FAKAT GELDIGIMIZDE KIMSE BIZIMLE ILGILENMEDI AYRI MASAYA GECTIK hal böyle olunca geri dönmek zorunda kaldık,ilk defa katılan iki arkadaşım vardı ve onlara mahçup oldum hiç bir samimiyet göremedim ..