ANKARA için iftar vakti !!!!!!!!!

Süper bi akşamdı katılan herkesin ayaklarına sağlık, herkese çok teşekkür ederim..

süper bir geceydi organizasyon muhteşem tek kelimeyle harika.katılan herkesin ayaklarına sağlık :eyv herkesi okadar özlemişimki bol bol hasret giderdik :)

Valla muhteşem bir katılım oldu liste sadece 4 fireyle ve + larla 35 kişiyi gecti. Herkesin ayaklarına saglık..Cok keyifli bir gundu.Konyadan gelen gökhan ve bulut kardeşlerimede cok teşekkur ediyorum..Fotolar onur abi atakan ve semihte... En kısa zamanda yüklerler.. ANKARA bu kadar kalabalık bir organizasyona ilk defa imza attı.. RFC ANKARA Ekibi çok saglam Masallah. İşleri olan yada iftara başka yere söz verenler bile işlerini halledip yanımıza geldiler.. Armağanın RS inide ilk defa gördüm.Maşallahı var. Bu arada Ankara ekibine yeni bir megane 3 te wyand0tte katıldı..Yakında arkadaşımız resimlerini ekleyecektir.Umut isminde yeni bir üyemizde oldu.Umut kardeşimde R19 u ile katıldı.. daha neler neler.. yağmurda ıslandık berk sucuk gibi oldu ayberk alihan mert yemek yemediler ... Yagmurdan sonra bahcede Semaver keyfi yaptık..Vs vss... güzel bir gündü..

Son düzenleme:
gerçekten çok eğlenceli bir geceydi katılanların ve katılamayanların ellerine ayaklarına sağlık teşekkürler .

organizasyon iftara yakın bastıran şiddetli yağmura rağmen gayet güzeldi. emeği geçenlerin eline sağlık. keyifli güzel bir akşam geçirdik teşekkürler rfc ailesi. buluşma resimlerini merakla bekliyorum. aracımın detaylı resimleride en kısa zamanda burada inş :eyv

evet ya şansımıza rahmet fena bastırdı.. yoksa havuz başı super bir masa organize etmiştik..

Katılan herkese teşekkürler.. uzun bir ara olmuştu "kemik kadro" diye adlandırılan gruptan gelipte uzun süre toplantılara gelememek acı vericiydi .. neyseki son buldu.. İş güç müsait olduğu sürece aynen devam... tekrar teşekkürler.. Bayrama görüşürüz..

RFC güzel buluşma oldu teşekkürler herkese. Tesis'de çay içiyorum yarın yolda basima geleni yarın anlatırım artık. Hayırlı geceler:)

hayırsın gökhan

Geri