Ankara dan 3kapılı ROLLING Videoları.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onur2ran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben bilmem beni çağıran olmadı alayınıza gider yapıyorum :D

valla verdıgım kılolar ıse yaradımı yaramadımı cozemedım. bu aralar sıteye gıremıorum ankara ekıbı bılıo zaten o yuzden herhangı bı rollıng veya bbulusma durumnda benı bılgılendırın arabanın gaz kelebgı kırlendı sanırım bu arada kımse kımseye darılmasın valla rfcde bole sıkıntılar olmamalı . bulusma olunca bna tel edın babaannemde net yok :D vuv coupe ve ben hemen damlarız:D

ayrıca aytac abı halıl emmı geldıgınde mert cok kılo aldın dıordu aytac abı sıddetle bu halımı gorsun derım 11 kılo verdım:D
rollıng specte gun gectıkce vuv ılerlıcek:D

Güzel Denemeler Olmuş Maşallah Diyelim Araçlara Video Seslendirme De Güzel Elinize Sağlık

ayrıca aytac abı halıl emmı geldıgınde mert cok kılo aldın dıordu aytac abı sıddetle bu halımı gorsun derım 11 kılo verdım:D

Olm 1.5 ayda 11 kiloyu nasıl verdin sen :D

Kankaa şimdi olsa güzel bi etliekmekk oofff offf :)

eyww eywww :D valla murat abının dedıgı gıbı azım var bu sefer armaganım sabah yarım yaglı sut ve nesfıt oglen elme saat 17.00 bı tabak yemek aksam 10 meywe duzenlı devam et erıosun:D

Geri