Ankara dan 3kapılı ROLLING Videoları.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onur2ran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vayy vay vayy! meydanı boş bulan gazlamış :D

güzel denemeler olmuş. tüm araçlara maşallah.. vuv coupe önceki rollere göre baya iyi sonuc elde etmiş. atılan kilolar işe yaramış mert :eyv

Güzel denemeler ayaklarınıza sağlık.Maaşallah tüm araçlara

Dersem n' olur Ayberk?
İnsanlara yalan yanlış lanse etmeyin.Yok coupeciler ayrı takılıyo bilmem ne diye.Yazdık siteyi takip edip arayıp gelseydiniz.Yapacağımız bişey yok kimseye özel davetiye yollamadık sonuçta.

İnsanlara yalan yanlış lanse etmeyin.Yok coupeciler ayrı takılıyo bilmem ne diye.Yazdık siteyi takip edip arayıp gelseydiniz.Yapacağımız bişey yok kimseye özel davetiye yollamadık sonuçta.

Öncelikle şunu belirteyim benim yazdığım mesaj tamamen makara amaçlı yazılmıştır.
Bunu bi kenara koydum.
Alihan sizin arkadaşınız değil mi?
Siteden açtığınız konuyu görmemiş.
işi gücü vardır diyelim. Siz ne güzel toplanmışsınız. eğlenmişsiniz.
Alihanda keşke bende orada olsaydım diye düşünmüş kendine göre ve de konuya yazmış keşke haber verseydiniz diye.

şimdi burda tutupta siteyi takip etseydiniz, mesajlara baksaydınız, biz kimseye özel davet yapmıyoruz gibi yaklaşımlar bence pek hoş değil.

Nolmuş yani arasaydınız ne kaybederdiniz.
Ha arayın arkadaşınızı herkese haber verin demiyorum ama böyle atarlı giderli cevap vermek hoş olmamış pek.
şahsi düşüncemdir.
Beni çok iyi tanırsın. Polemik yaratmak istemiyorum. düşüncelerimi yazdım.

Senin yazdığının makara olduğunu biliyorum abi ama alihan ve ihsan abi sürekli laf yapıyo yok haber vermiyosunuz etmiyosunuz diye ramazanda bütün her allahın günü biz buluştuk armağan,mert,ben vs vs vs ne alihan geldi ne ihsan abi geldi.Daha önceleri haber verdiğimizde oldu gelmediler.Sadece laf yok haber vermediniz etmediniz.Bundan sadece rahatsız olan ben değilim.Murat abi ve onur abide rahatsız bu durumdan

Senin yazdığının makara olduğunu biliyorum abi ama alihan ve ihsan abi sürekli laf yapıyo yok haber vermiyosunuz etmiyosunuz diye ramazanda bütün her allahın günü biz buluştuk armağan,mert,ben vs vs vs ne alihan geldi ne ihsan abi geldi.Daha önceleri haber verdiğimizde oldu gelmediler.Sadece laf yok haber vermediniz etmediniz.Bundan sadece rahatsız olan ben değilim.Murat abi ve onur abide rahatsız bu durumdan

Tamam Ayberk.
Aranızda halledersiniz siz.
Yabancı değilsiniz sonuçta bunca hukuğunuz var. :eyv
Görüşürüz.

Güzel denemeler olmuş Maşallah
Mert nerlerde yaa göremıyorum Merttt Merttt çık ortaya kanka :)

Ayberk tavrın yanlış. Sıkıntılı kelimeler seçiyorsun. Yok yanlış lanse etmeyin, bilmem ne demeyin vs. Yanlış hitaplar bunlar.
Ramazan muhabbetine gelince o buluşmalar RFC buluşması değil sizlerin mahalle buluşması idi. Gelmem doğru değil.

Uğur abi bilgilerin için ayrıca teşekkür ediyorum.

Ya arkadaş bu muhabebet amma uzadı :)sitede konu açıldıda cevapmı vermedık o ilk konuyu açan benım zaten ne zaman buluşuyoruz diye temsilcimiz berk ayarlama yapıyoruz onur abiyle dedi kestim sesimi nasılsa konu açılır dedik ama konu içersinde mesajlarda geçmiş mevzu dıkkat etmedık yoksa benım gelmeyeceğım buluşma çok azdır hepsine 1 saatte olsa gelır giderim saat uydukça.ramazandaki buluşmalarınız kendi arnızda onada laf yok.o gün ben konu açtım konvoy muhabbetıne bi allahın kuluda ok çekmedi gelen giden olmadı bu şekilde ayrı bi konu açılırsa görmıycek cevaplamıycak kimse yoktur

arada dere biz buradayız yazılınca haliyle gözden kaçacaktır..
planlı bir buluşma olup olmayacağını siteden baktım ve olmadığını gördüğüm için evde rakı balık yaptım...
murat abinin çiftlikteyi ey rfc duy sesimizi iletisini gördüğümde alkol aldığım için direksiyon başına geçmek istemedim...
bilirsiniz ki iş veya herhangi bir sıkıntı olmadığı taktirde buluşmalara katılırım...

ne güzel buluşmuşsunuz eğlenmemişsiniz ne mutlu...

Geri