Ankara 9 haziran buluşmasi...

gelme ihtimalime karşı helikopter uçurulabilecek bir alan olması tercihimdir :)

gelme ihtimalime karşı helikopter uçurulabilecek bir alan olması tercihimdir :)

etlik antares diyebilirim ozman cevresinde rahat rahat helikopter uçurulacak alan var ;)

sssssssssssssssssa.png

işaretlenmiş alanlar helikopter için uygun fakat ışık problemi olabilir ;) Antares ve çevresi

Ertürk kafan mı güzel.Bide ciddi ciddi yer göstermişsin hahahahhehehehe

Cenker nie kine yaw adam helikopter ucurmak istiyormus bende yer tercıhı sundum nevar ki bunda

Cenker nie kine yaw adam helikopter ucurmak istiyormus bende yer tercıhı sundum nevar ki bunda

Egemen abi asker hani ben helikoptere ordan bağlantı kurdum.Sen şu benzinli helikopterler gibi düşündn galiba. Seninki de doğru olabilir tabi :D

O değil de cenker kim ? :D

Edit: Cenker smile ismiymiş iice karıştı ortalık :)

Egemen abi asker hani ben helikoptere ordan bağlantı kurdum.Sen şu benzinli helikopterler gibi düşündn galiba. Seninki de doğru olabilir tabi :D

O değil de cenker kim ? :D

Edit: Cenker smile ismiymiş iice karıştı ortalık :)

asker oldugunu yeni ögrendimcenker bu işte :yer

Benideee yazııııın :)

Mekan olayini ortak fikirler alarak belirlemekte fayda var standart $eyleri yapmak zorunda kalmamı$ oluruz , numarasi olan arkada$lara mesaj atip fikirleri alacagim ; numarasi olmayan henuz tani$amadigimiz arkada$lar ise ya buradan yada 0554 222 83 40 a bi mesaj atarak kendini tanitirsa onlardanda fikir alabiliriz , saygilar.

Mekan olayini ortak fikirler alarak belirlemekte fayda var standart $eyleri yapmak zorunda kalmamı$ oluruz , numarasi olan arkada$lara mesaj atip fikirleri alacagim ; numarasi olmayan henuz tani$amadigimiz arkada$lar ise ya buradan yada 0554 222 83 40 a bi mesaj atarak kendini tanitirsa onlardanda fikir alabiliriz , saygilar.
aslında piknik olayına girsek fena olmaz havalar güzel ???

Geri