Anahtar problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bazdu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende de şu anahtar sorunu var 3-5 kez takıp çıkartınca çalışıyor araç bazen.
demekki bizede anahtarcı yolu gözüktü.
bilgilendirme için saolasın.

bende de şu anahtar sorunu var 3-5 kez takıp çıkartınca çalışıyor araç bazen.
demekki bizede anahtarcı yolu gözüktü.
bilgilendirme için saolasın.

her anahtarcıya güven olmaz söyliyeyim sabah bir bakarsınız araç yok :)

bende aynı sorunu yaşadım ama benim ki hiç çalışmadı oto beyinciye gittim kontak anteni bozuk dediler 4000 tl dediler..bende yaptırmadım şuan devam ediyo sorun araç 1 saat bekledikten sonra çalışıyo

ustat oncelıkle gecmıs olsun bende 99 clıo hb var benımde anahtar artık acma kapamada cok zorlanmaya basladı.sen bu chıp ı kopyalattıkdan sonra yenısını sparıs verdınmı fıyata ne dedıler kopyasınıda kaca yaptırdın acaba anahtarcının dukkan ısmı varmı leventte sanayı bır tane sanırım.banada yol gozuktu o duruma dusmeden halledeyım

ustat oncelıkle gecmıs olsun bende 99 clıo hb var benımde anahtar artık acma kapamada cok zorlanmaya basladı.sen bu chıp ı kopyalattıkdan sonra yenısını sparıs verdınmı fıyata ne dedıler kopyasınıda kaca yaptırdın acaba anahtarcının dukkan ısmı varmı leventte sanayı bır tane sanırım.banada yol gozuktu o duruma dusmeden halledeyım
60 tl tek anahtar için ama adını hatırlamıyorumda adı anahtarcı ömer usta küçük bir dükyanı var. garaj gibi biryer. özel mesaj dan bir isim göndereceğim.

Geri