bizim terasa masa kurayım istanbul anadolu yakasında öyle manzaralı yer yok , menümüzde allah ne verdiyse artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim terasa masa kurayım istanbul anadolu yakasında öyle manzaralı yer yok , menümüzde allah ne verdiyse artık
Belvü yer mekan herşeyi ile güzeldir fenerbahçe parkı gerçekten foto için süper olur bende tam karşınızda marinada olurum büyük ihtimal hehe
komşum mert'in tavsiyesiyle sadece yıllar önce kafesinde bir kahve içtiğim belvü'yü listenin üstlerine almıştık ve son 3 mekana indirip görmeye gittiğimizde içimize sinen yine orası oldu.
bu özel akşamımızı, çocuklarla beraber sıfır vukuatla ve gayet keyifli geçirmemize vesile olduğun için teşekkür ederim mertçim. özellikle çocuk oyun odası, yemeklerin lezzeti ve garsonların hem arı gibi hem de esprili halleri akşamı güzelleştirdi. tabii benim gibi trafikten uzakta olmak istiyorsanız manzara da fena sayılmaz.
cumartesi marinada mıydın yoksa?
cumartesi marinada mıydın yoksa?
rica ederim qw özel bir günü güzel geçirmenize sevindim abla Belvü herşeyi ile güzeldir
Cumarteside ordaydım abla tam karşındaydım 4-5 tekne daha sağ taraftaydım bilsem fotograf işine gelip girişirdim
Benim ufaklıkta bu qw
allah bağışlasın mert. oh keyfini sen sürüyorsun oraların anladım