- Konuyu Başlatan
bende Kozyatağında oturuyorum. Kozyatağı - Tuzla arası tam tamına 25 km aslında çok değil. tuzlanın yerlileri suadiyeye giderken, istanbula gidiyoruz diyorlar hala.
Bu iyiymiş, rahmetli anneannem biz çocukken Beşiktaş'tan Eminönü'ne giderken İstanbul'a gidiyoruz derdi, İstanbul ne hale gelmiş şaştım hakikaten
Gülistan Sofrası
lacivert restaruant en sevdiğim mekanlardan biri ama, tuzlu tayfadan
Lacivert Restaurant
linklerden bakabilirsiniz
Ah Lacivert benim yönetici tayfadan öğrencilerimin çok gittiği yer, ben uğramasam iyi olur, Gülistan'a bakayım ben
Günaydın güzeldir, Çınaraltının eti güzeldir bu sıcaklarda yakacık tarafını tavsiye ederim, İstanbulun balkonu gibi valla tepeden bakıyorsun sehre (hem restoran kafe tarzı yerler var, hemde orman içinde mekanlar vardı ( çocuk koşması için koca orman yeter ) isimleri hatırlamasamda o tarafta oturan bilenler söyler
Çınaraltı neresi o da bizim sahilde miydi sanki, Bostancı'daki evlendirme dairesi yanındaki yeri demiyorsun di mi, orası çay bahçesi bildiğim kadarıyla
İstanbul balkonuna yıllar önce gittiydim ama beton yığını görmek beni germişti Mert hani deniz göreyim istiyorum belki biraz yeşillik Şimdi için değil Eylül gibi lazım mekan belki de Ekim duruma göre
haklsınız valla. Aydosun alt tarafındaki mekanlar aynen tasvir ettiğiniz gibi adalara tepeden bakıyor.
Aslında Adalar'a mı gitmeli ama zor olur