An İtibari İle Aracınızın Fotoğrafı :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:D iyi oluyor uzun uzun anlatmak sıkılıyor insan hep resim hep resim :eyv iyi olmuş yaşlı insanları sevindirmek iyidir gerçekten :) maşallah symbol e ;) :masallah

e5e9ehaj.jpg

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tumyvutu.jpg

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gece gece çok güzel parlıyor arabanın içinde :D

Ne olur ıslak ıslak bakma öylee....reno

llvc.jpg

Tayfun abi maşallah araban çok güzel :D

İzmirden muhteşem 4 lü

5uvahegu.jpg

Bugun Eyup Sultan daydik trafikten ve park sorunundan yukari cektik
adupyzuj.jpg

Tabiiki yine kirli hehe hehe
Portlek gozlumle kiz arkadasimi bekliyorum :D
e5abu4y8.jpg

Mahalleyi 2 kere tavaf ettikten sonra en son asagidaki buyuk insaatin yanina cektim
a8y7a3ej.jpg

ra4ytanu.jpg

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.

Babama aksam arabayi ordan al sabahleyin bak yol kenari zaten calismaa var arabadaki numaraya guvenme onlar tek tek arayip ugrasmazlar cekerler dedim.yine yapacagini yapmis 1 saat once ise giderken bakmis araba yok. Hemen cekmisler tabi gecen haftada baska bi yerde cekmerdi aldigimizda da yine cekmislerdi agustos 2013 ten beriarabanin yili dolmadan 80liradan 3 kere cekici parasi verdik yazik günah. Ama bunlar yine de hep belediyenin sucu yollari daralttiarabayi koyacak yer bulamiyoruz koseye takarlar birakmayalim diye basimuza gelenlere bak tamam bugunku olay da cekmelerinde haklilar gunlukkac kamyon girip çıkıyor oraya ama oncekilrr cok haksiz bence. Belediyenin trafik vakfinn cebine para girsin diye yapilan seye bakin zaten yollar fazla genis deglde kaldirim genisletildi bos yere yarisi bos zaten kimyuruyosa. Bizimcebimize olan oluyo. 240 lira bu devirde az parami daha borcu bitmedi arabanin arti birinde kar yagdi carptilar birinde de yolun darlığından surttuler.ikiside.park halinde oldu biz yeri geldi evde kuru ekmek yedik borc ödeyeceğiz diye.gereksiz yerlere park yapilmaz tabelasi konmamali bence 1 haftada 160 lira gitti bos yere....

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.

A2EYgQ.jpg

Geri