Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yoğun bir günün ardından çook şükür eve geldik bugün fazla vaktim yoktubaştan sağma arabayı yıkadım karnını doyurdum mevlid-i şerif vardı oraya gittik avcılar dan malzeme aldık evin oraya geçtik ikindiyi kıldık akşama doğru arkadaşa aldığımız üründen sattık oturduk sohbet muhabbet ettik cihazın montajını yaptık yaparken başka şeyleri gırdık ) yarım saatte yapı markete gittik geldik orda da vakit geçti tekrar geldik aldıgımız ürün hatalı çıktı neyseki 2 tane almıştık diğerini bağladık çok şükür evdeyiz huhhh
Baki abi flu'yu hikaye gibi anlatmıssın bari bizde anlatalım bişeler )
Dün aksam işten eve geldim yemek felandı derken tek başına yaşayan 65 yaşındaki teyzeme bi çay içmeye gidelim dedik abla kardeş. düştük yollara..
Mecidiyeköy'den Altunizade'ye geldik sonunda teyzemizin yanına. Teyzemin cliosunun yanına park edeyim dedim bende malum aile Renault'cu
Neyse çayımızı içtik sohbetimizi ettik, trafikte açılmıştır diyip tekrar koyulduk yollara..
Tahminimiz iyi trafik yok koprude )
Sonunda geri geldik mahallemize, kızımız hiçte yorulmuş gibide gözükmüyor hala canavar
Sonuç olarak keyifli bir akşam geçirdik arkadaşlar. O akşam anladımki yaşlı insanları mutlu etmek, yüzünde bir tebessüm yaratmak mutlu hissettiriyormuş baya