purmol
Bilgi Girilmemiş
tornacıyla görüşüp fiyat alırsak bir yer biliyorum 2.sanayide 20 liraya sök tak parası alıyor 1 amortisörden 40 lira gibi torna maliyeti çıkarsa 80 liraya halledilmiş olunur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen arkalarıdamı elden çıkartsak toplu sünnet spec bende arkayı 3 kişi binince aydın izmir otobanında köprüler varya oraların birleşim yerlerinde 160la falan giderken bildigimiz ata biniyor gibi hissediyorum arkada oturanların başları tavana çarpıyor birde kardsm sende 17 jant var sanırım resimde gördügüm kadarıyla sürtmesin gördügüm kadarıyla konusuyorm resimden yanlış anlama kardesm ben kara saç takılıyorm 14 pertten dönme gibi duruyo araba garip bir havası vararka taraflarada yaptırsak 160 lira
purmoll en çokta senin kafan rahat hehetornacıyla görüşüp fiyat alırsak bir yer biliyorum 2.sanayide 20 liraya sök tak parası alıyor 1 amortisörden 40 lira gibi torna maliyeti çıkarsa 80 liraya halledilmiş olunur
Allah`tan benim aracın amortisör fiyatları uygun tanesi 70 lira qwbildiğim kadarıyla düzeltiyor baya bi araştırdım bende yaptırıcam yakın zmanda aracıma üstündeki amortisöre yaptıralbilirsiniz fakat işlem sorası orjinale dönmüyor malesef ya yenisini alıp ona yaptıracaksınız orjinali boşa çıkacak yada üstündekine yaptıracaksınız