ben 40lira civarı bişeye yaptırmıştım, tabi bu sadece tornacıya, + ustada amortisörleri söküp takacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi sorun vurmaktan ziyade araç düşmüyor ben eibach 5cmlik yay taktım burun düşmedi ama 5cm lik sertşelti araç simdi yayı kessem dahada sertleşicek bu sefer o lak luk olayı olucak hissettiriyor kendini en temizi milleri gözden çıkartmak gibi duruyor gönül ister spor amrtsör aslında hiç polimige girmeden takıp geçiceksin sertlik yumusaklık ayarlı fakat fiyatlar ortada o konuda ona o kadar bütçe ayırasımda pek gelmiyor kendi adımalak luk vurmuyorsa pek gerek yok. ama amortisörünüz lak luk vurmaya başladığında yapılmasını tavsiye ettiğim bir işlem.
abi sorun vurmaktan ziyade araç düşmüyor ben eibach 5cmlik yay taktım burun düşmedi ama 5cm lik sertşelti araç simdi yayı kessem dahada sertleşicek bu sefer o lak luk olayı olucak hissettiriyor kendini en temizi milleri gözden çıkartmak gibi duruyor gönül ister spor amrtsör aslında hiç polimige girmeden takıp geçiceksin sertlik yumusaklık ayarlı fakat fiyatlar ortada o konuda ona o kadar bütçe ayırasımda pek gelmiyor kendi adıma
çok doğru katılıyorumabi sorun vurmaktan ziyade araç düşmüyor ben eibach 5cmlik yay taktım burun düşmedi ama 5cm lik sertşelti araç simdi yayı kessem dahada sertleşicek bu sefer o lak luk olayı olucak hissettiriyor kendini en temizi milleri gözden çıkartmak gibi duruyor gönül ister spor amrtsör aslında hiç polimige girmeden takıp geçiceksin sertlik yumusaklık ayarlı fakat fiyatlar ortada o konuda ona o kadar bütçe ayırasımda pek gelmiyor kendi adıma