Hayırlı olsun güzel çalışma.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben o modülden almak isterdim ama şu sıralar fazla nakit param da olmadığı için ampullerde hediye geldi o yüzden bu çalışmayı yaptım o modül benimde hoşuma gitti yani ....Hayırlı olsun.En iyiside kendi emeğinizin olması.Bende birkaç elektronik devre denedim verim alamadım.Çift duyluda yapmak istemedim çünkü delme kesme olucaktı.En sonunda ampülleri pwm ile sürerek başarıya ulaştım,ama gitmesi gelmesi malzemesi,kutusu,kablosu vs,vs hiç uğraşmadım.Yasinden pwm kontrollü hazır kutulanmış kablolanmış modül aldım Sonuç itibari ile bu şekilde olsaydı yan sinyaller yanmayacaktı vede önler ayarlı olmayacaktı.Herkezin kendi seçimi tabi tekrardan hayırlı olsun,el emeği büyük
ısınma sorunu atakan abinin de dediği gibi içinde taş direnç ile yapılanlar ısınma oluyo sitede satılan 40 liralık bi modül vardı o ısınma sorunu yapmaz çünkü elektronik devre ile yapıldığıiçinemeğine sağlık, güzel işçilik
modüllü sistemde ısınma olmuyor bu arada...
sağolasınEmeğine sağlık..
Yasin Abi'nin yaptığı modülde ısınma veya başka bir problem yok, diğer taş dirençli modüllerde var o sorun..
sağolasın abi ...Ellerinize sağlık..
Güzel çalışma olmuş.
sağolasın abiHayırlı olsun güzel çalışma.
onlarda turuncu aslında telefon fotoları rekleri değişik göstermişHer şey güzel hoşta,park ampüllerini sökmek gerek