sinyal duylarını söküyoruz ve arkasından kablo geçecek şekilde delik acıyoruz
duyun için + uc olan pini cıkarıyoruz küçük bi tırnağı var ince tel gibi bişeyle pini tırnağından kurtardığımız da içeri doğru ittiğimizde çıkıyo
kabloyu geçiriyoruz kabloyu biraz uzun kesin ki sonra sorun çıkmasın
soketteki pinin çıktığı yer burdan itiyoruz içeri doğru
soketlerin duy tipi değişik beyler çapraz tırnaklı bu tip bu ampul alırsanız fazla sorun olmaz bu ampuller bana ford bayisinden geldi yani çapraz tırnaklar bunlar
duylar tek duya göre tasarlandığı için tırnaklar yerlerine girmiyo bu sebeple kenardaki - uc olan gerle ampule lehim attım çıkmasın diye
sıcak silikon çakmakla ısıtıyorum tabancası vardı patladı
bu noktaya sıcak silikon koyulacak içeri su girmesin diye
silikon olan ter
buda siyal duyun alt bölgesi buda da + ucu çıkarıyoruz kesme yapmuyoruz ucta ve silikon koydum gine boş kalan yere su girmesin diye
parklardan + alıyoruz mavi olan kablo + uc ben daha önceden led felan takmıştım arabaya ondan dolayı kablolar açık ikiside
dişi fiş taktım parklara muayeneye giderken sökmesi kolay olsun diye
fişler böyle
ve mutlu son şimdilik sağ tarıfı yaptım
park
gördüğünüz gibi bu yöntem daha iyi bence kabo fazladan 1 tane var oda normal ama modül olsaydı ısınma sorunu olacaktı ve askıda durması gerekiyodu modülün yanma teklikesi var bunda en fazla ampul keser veya sigorta atar daha devam ediyorum şimdi de sol tarafa başladım ..... saygılar benden .... görüşler sizden .....