Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar Merhaba,
Yaklaşık iki ay önce pütür (siz buna zift de dıyebılrısınız) kaplama yaptırdım toplamda 6 kutu pütür kullanıldı ve işlemi 500 tl'ye yaptırdım.
Araç zaten sessizdi daha sessiz oldu...
Bika Esenyurt serviste Tahsin Bey var, arasanız size yardımcı olur.
Merhaba Arkadaşlar,
Su bazlı olanı biraz yumuşak olur, birde bildiğimiz zift gibi olanı vardır fakat uygulandıktan sonra sertlesir.İsmi UBS'dir ama pütür olarak bilirnir. Eğer aracınızın sesinden ve alttan sıkça aldığı taş darbeleri oluyorsa UBS uygulatmak mantıklı olur. Sadece taş darbeleri oluyorsa su bazlı olanının uygulanması yeterli olacaktır. Çok titiz değilseniz ve aracın altını sıkça yıkamıyorsanız zaten doğal olarak aracı koruyan bir tabaka oluşacaktır. Bir arkadaşımız 500TL yazmış bu rakam bana çok uçuk geldi. Yanlış anlaşılmak istemem ama alacaksanız Avrupa alın. Araç yüzeyini her ne kaplatıyorsanız kaplatın kuş pisliğinden uzak tutun gördüğünüz yerde hemen temizleyin. En sağlam boya Mercedesin bulduğu nano tecnoloji boyasıdır o bile kuş pisliğine dayanamıyor.