Akü tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hakan28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hakan28

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2016 model joy Clio aracım var bugün ölçüm yaptırdım aküsü bitmiş değişmesi gerekiyor dedi usta arkadaşlar akuden hiç anlamam akü ücretleri ne kadar hangi marka kaç volt akü almam gerekiyor yardım edermisiniz

2016 model joy Clio aracım var bugün ölçüm yaptırdım aküsü bitmiş değişmesi gerekiyor dedi usta arkadaşlar akuden hiç anlamam akü ücretleri ne kadar hangi marka kaç volt akü almam gerekiyor yardım edermisiniz

Aracınızın garantisi devam ediyor ise Servis ile görüşün derim. Akülerin garantisi 3 seneye çıkmıştı. Geçen sene ben dışarıdan değiştirdim ,farklı bir işlem için servise gittiğimde aküyü geri getirebilseydim yeni akü verebiliyor durumdaydı servis ama maalesef iş işten geçmişti .

arkadaşlar önceden sıfır araba aldınmı akü 7 yıl gidio idi şimdi sizin yazmalarınızdan anladımki 3 yıl zor gidecek

arkadaşlar önceden sıfır araba aldınmı akü 7 yıl gidio idi şimdi sizin yazmalarınızdan anladımki 3 yıl zor gidecek

Ve eski araçlar daha verimsizdi. Led yoktu. Tasaruf sistemleri yoktu. Yine ben bile orjinal akümü 6,5 yılın sonunda değiştirmiştim.

Şimdi araçların her yeri led ayınlatma, verimleri üst düzeyde, akü teknolojileri tavanda.. 1 akü 2 yıl dedi mi elveda?

Al ver ekonomiye can ver taktiği işte..

ben 1 ay önce mutlu akü aldım çok memnun kaldım.

varta 74 öneriyorlar bizim burada.

çok güzel pazar mış 2 yılda akü değiş stop starlı bide bin tl

start&stop akü daha pahalı normal olan ise ben Mutlu aldım eskiyi verdim 75 lira düştüler 450 liraya aldım.kendim taktim 2 yıl garantisi var dedi 72 Amp denk geliyor Mutlu'da.

Geri