Bence çıkma airbag bulun takın ( Sorun airbagte ise )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşım alırken arabayı ekspertize soktum servis kontaktör dedi 220 tl dedi diye yazdım ya oraya okumuyormusun? ayrıca ekspertiz raporunda hergangi bir değişen çıkmadı 2 parça lokal boya varparan yoksa mal alırken dikkatli olacaksın. airbag değişmiş ve patlamış ise sana bunu satıcı söylemdiyse bu cana kasta girer ve çok büyük müeyyidesi vardır. ha satıcı sana söyleyip sende onu aldıysan paranın olmayışına bişi diyemem ama başka şeylerine çok şey denilebilir. Örn: Allah akıl fikir versin. Bide uzun ömürler
bak güzel kardeşim burda sana ne olduğunu anlatmaya çalışmışım ama sen cevap vermeyi bırak teşekkür bile etme tenesülünde bulunmamışsın bu olay öyle gözünde büyütülecek bir olay değil , direksiyonu tam tur kırdığın sürece zamanla kopar kondüktör sargısı ben zamanında komple değiştim iyi bir elektronikçi onu lehimler yine fakat tam tur kırmamaya bak direksiyonunu...( ben öyle yapıyorum uzun ömürlü olsun diye sonuçta sıfır almıştım )
eyvallah kardeş saol ama ışık söndü nasıl olduysa belki bu sefer koltuk altı devrelerinden olmuştu bilemedim bende
bu meganeinki seninkide buna benzer ,bütün olay ordaki beyaz sargı direksiyon döndükçe oda sarıyor ve açıyor tamtur yapınca sonunda gerildiğinde ilerki zamanlarda çıt çıt ses yaparak kopuyor ..
aracı alırken 2 yere gösterdim son olarak içim rahat etmediği için servisten ekspertiz raporu çıkarttım çıkan rapora göre aracın sol arka ve sağ ön çamurluğunda lokal boya var değişen parça yok.seni anadım canım , arkadaşı kandırmışlar o yüzden yalnış sularda yüzüyor ...airbag değişiminle ne alakası var lehimin ..başta dikkat ettiysen kondüktör deniyor ve onun dışında birşey lahimlenmez sonuçta jaklı hepsi ancak aradan bir jak iptal edersin o zaman ama kesinlikle dediğim gibi kondüktör lehimlenmiş ve zamanla tam tur dan dolayı kopmuş yine.
şuan ışık söndü tam tur yapmamaya çalışıyorum ama yinede sinir bozucu bir durumaynısı megane 1 de de basımıza gelmıstı koltuk altındakı kablodan dedıler oraya bı dırenc attılar kesıldı bellı bı sure sonra tekrar yanmaya basladı goturduk acıp baktılar sanırım ozan abımın dedıgı kondüktör sargısından kaynaklanıyor sanayıcıler zemberek dıyolar o kopmus cıkmasını alıp taktık 50 tlye sorun kalmadı usta dıreksıyonu tam tur yapıp dıreksıyonu pek vurdurma o zaman zarar verırsın demıstı sanırım sızınkıde o parcadan ınsallah sorununuzu cozersınız
sizin arçatada ölemi bilmiorum ama rxt kasalarda kolyuğun altında airbag kabloları var oynayınca kablolarla sönüyor sizin aracınızdada ynısımıdır bilmiorum sağlam tanıdığınız varsa oraya gösterin derim ben