Airbag problemi!

Bence çıkma airbag bulun takın ( Sorun airbagte ise )

paran yoksa mal alırken dikkatli olacaksın. airbag değişmiş ve patlamış ise sana bunu satıcı söylemdiyse bu cana kasta girer ve çok büyük müeyyidesi vardır. ha satıcı sana söyleyip sende onu aldıysan paranın olmayışına bişi diyemem ama başka şeylerine çok şey denilebilir. Örn: Allah akıl fikir versin. Bide uzun ömürler :eyv
arkadaşım alırken arabayı ekspertize soktum servis kontaktör dedi 220 tl dedi diye yazdım ya oraya okumuyormusun? ayrıca ekspertiz raporunda hergangi bir değişen çıkmadı 2 parça lokal boya var

bak güzel kardeşim burda sana ne olduğunu anlatmaya çalışmışım ama sen cevap vermeyi bırak teşekkür bile etme tenesülünde bulunmamışsın bu olay öyle gözünde büyütülecek bir olay değil , direksiyonu tam tur kırdığın sürece zamanla kopar kondüktör sargısı ben zamanında komple değiştim iyi bir elektronikçi onu lehimler yine fakat tam tur kırmamaya bak direksiyonunu...( ben öyle yapıyorum uzun ömürlü olsun diye sonuçta sıfır almıştım )

saol teşekkürler atlamışım konuyu inceledim şimdi zaten ışık söndü durup dururken belki başka bişeyden yanmıştır

i5885561_images-1-jpg

bu meganeinki seninkide buna benzer ,bütün olay ordaki beyaz sargı direksiyon döndükçe oda sarıyor ve açıyor tamtur yapınca sonunda gerildiğinde ilerki zamanlarda çıt çıt ses yaparak kopuyor ..
eyvallah kardeş saol ama ışık söndü nasıl olduysa belki bu sefer koltuk altı devrelerinden olmuştu bilemedim bende

seni anadım canım :D, arkadaşı kandırmışlar o yüzden yalnış sularda yüzüyor ...airbag değişiminle ne alakası var lehimin ..başta dikkat ettiysen kondüktör deniyor ve onun dışında birşey lahimlenmez sonuçta jaklı hepsi ancak aradan bir jak iptal edersin o zaman ama kesinlikle dediğim gibi kondüktör lehimlenmiş ve zamanla tam tur dan dolayı kopmuş yine.
aracı alırken 2 yere gösterdim son olarak içim rahat etmediği için servisten ekspertiz raporu çıkarttım çıkan rapora göre aracın sol arka ve sağ ön çamurluğunda lokal boya var değişen parça yok.

kontaktör içinde o zaman 220 tl gibi bir fiyat vermişlerdi bana daha sonra gittiğimde airbagle oynanmış dediler kesilmiş lehimlenmiş hatta değişmiş olabilir dediler.. bende doğal olarak servise kendi çıkardıları ekspertiz raporunu gösterdim ve nasıl kaza olmadan airbag arızası olabilir dedim.. onlarda cevap olarak ufacık bir çarpmada bile airbaglerin prblem çıkarabildiğini söylediler tekrar ayrıntılı incelediler ve yeni bi ekspertiz raporu çıkarıldı bu raporda da aynı şekilde 3 parça lokal boya çıktı değişen çıkmadı.

zaten aracın tramer kayıtlarında da herhangi bir kazası gözükmüyor.

Durum bundan ibarettir.

Saygılar.

hocam boşver hava yastığımı falan ölcek olduktan sonra hava yastıgı bi işe yaramaz okadar büyük paralarda vermene gerek yok bence her hangi bi tamirciye yada elektirikçiye gidip durumu anlatsan 5-10 liraya senin derdine derman olurlar ;)

aynısı megane 1 de de basımıza gelmıstı koltuk altındakı kablodan dedıler oraya bı dırenc attılar kesıldı bellı bı sure sonra tekrar yanmaya basladı goturduk acıp baktılar sanırım ozan abımın dedıgı kondüktör sargısından kaynaklanıyor sanayıcıler zemberek dıyolar o kopmus cıkmasını alıp taktık 50 tlye sorun kalmadı usta dıreksıyonu tam tur yapıp dıreksıyonu pek vurdurma o zaman zarar verırsın demıstı sanırım sızınkıde o parcadan ınsallah sorununuzu cozersınız ;)

aynısı megane 1 de de basımıza gelmıstı koltuk altındakı kablodan dedıler oraya bı dırenc attılar kesıldı bellı bı sure sonra tekrar yanmaya basladı goturduk acıp baktılar sanırım ozan abımın dedıgı kondüktör sargısından kaynaklanıyor sanayıcıler zemberek dıyolar o kopmus cıkmasını alıp taktık 50 tlye sorun kalmadı usta dıreksıyonu tam tur yapıp dıreksıyonu pek vurdurma o zaman zarar verırsın demıstı sanırım sızınkıde o parcadan ınsallah sorununuzu cozersınız ;)
şuan ışık söndü tam tur yapmamaya çalışıyorum ama yinede sinir bozucu bir durum

sizin arçatada ölemi bilmiorum ama rxt kasalarda kolyuğun altında airbag kabloları var oynayınca kablolarla sönüyor sizin aracınızdada ynısımıdır bilmiorum sağlam tanıdığınız varsa oraya gösterin derim ben

aynı sorun bendede olmustu sag kapı altı kablolarında ufak bı tamırle halledıldı

kronik ya resmen kaçtane renaulta bindiysem çoğunda var o problem tam düzeltiorum 2 gün yanmıo bi çukurdan geçiorum yine yanıo:D

Geri