abi ne dert işmiş bu ya allah kolylık ve sabır versin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
param olmadığana göre?Dostum sen mı değerlisin ,paran mı değerli .
ii bir airbagustası derken bandırma gibi bir yerde airbag ustası nerden bulabilirim kiıyı bır aırbag ustasına gıt, ıstediğin neyse ona göre ayarlar...ıslık
param olmadığana göre?
sizdede direksiyon arkası kondaktörü varsa o lehimleniyor lehimlendikten sonra tam tur yapmanızı tavsiye etmem ( ben zamanında sıfır aldım ve tam tur pek yapmam ) birdaha kopabilir diye ..
paran yoksa mal alırken dikkatli olacaksın. airbag değişmiş ve patlamış ise sana bunu satıcı söylemdiyse bu cana kasta girer ve çok büyük müeyyidesi vardır. ha satıcı sana söyleyip sende onu aldıysan paranın olmayışına bişi diyemem ama başka şeylerine çok şey denilebilir. Örn: Allah akıl fikir versin. Bide uzun ömürler
airbag problemi daha önce yaşanmş ve airbagle oynanmış hatta çıkma veya yan sanayi airbag takılmış araca lehimler onun için
abi ben arkadaşın beyanına göre başıma gelmiş olaylar üzerine yorum yaptım....servis dediğin gibi yapar ona birşey demembu olayın airbag değişiminle falan alakası yok , servis kazıklama peşine düşümüş ama olmamaış işte . klasik konduktör sargı kopması bu ..
abi ben arkadaşın beyanına göre başıma gelmiş olaylar üzerine yorum yaptım....servis dediğin gibi yapar ona birşey demem