Airbag problemi!

abi ne dert işmiş bu ya allah kolylık ve sabır versin:(

ıyı bır aırbag ustasına gıt, ıstediğin neyse ona göre ayarlar...ıslık

param olmadığana göre?

paran yoksa mal alırken dikkatli olacaksın. airbag değişmiş ve patlamış ise sana bunu satıcı söylemdiyse bu cana kasta girer ve çok büyük müeyyidesi vardır. ha satıcı sana söyleyip sende onu aldıysan paranın olmayışına bişi diyemem ama başka şeylerine çok şey denilebilir. Örn: Allah akıl fikir versin. Bide uzun ömürler :eyv

sizdede direksiyon arkası kondaktörü varsa o lehimleniyor lehimlendikten sonra tam tur yapmanızı tavsiye etmem ( ben zamanında sıfır aldım ve tam tur pek yapmam ) birdaha kopabilir diye ..

bak güzel kardeşim burda sana ne olduğunu anlatmaya çalışmışım ama sen cevap vermeyi bırak teşekkür bile etme tenesülünde bulunmamışsın bu olay öyle gözünde büyütülecek bir olay değil , direksiyonu tam tur kırdığın sürece zamanla kopar kondüktör sargısı ben zamanında komple değiştim iyi bir elektronikçi onu lehimler yine fakat tam tur kırmamaya bak direksiyonunu...( ben öyle yapıyorum uzun ömürlü olsun diye sonuçta sıfır almıştım )

paran yoksa mal alırken dikkatli olacaksın. airbag değişmiş ve patlamış ise sana bunu satıcı söylemdiyse bu cana kasta girer ve çok büyük müeyyidesi vardır. ha satıcı sana söyleyip sende onu aldıysan paranın olmayışına bişi diyemem ama başka şeylerine çok şey denilebilir. Örn: Allah akıl fikir versin. Bide uzun ömürler :eyv

bu olayın airbag değişiminle falan alakası yok , servis kazıklama peşine düşümüş ama olmamaış işte . klasik konduktör sargı kopması bu ..

i5885561_images-1-jpg

bu meganeinki seninkide buna benzer ,bütün olay ordaki beyaz sargı direksiyon döndükçe oda sarıyor ve açıyor tamtur yapınca sonunda gerildiğinde ilerki zamanlarda çıt çıt ses yaparak kopuyor ..

airbag problemi daha önce yaşanmş ve airbagle oynanmış hatta çıkma veya yan sanayi airbag takılmış araca lehimler onun için

bu olayın airbag değişiminle falan alakası yok , servis kazıklama peşine düşümüş ama olmamaış işte . klasik konduktör sargı kopması bu ..
abi ben arkadaşın beyanına göre başıma gelmiş olaylar üzerine yorum yaptım....servis dediğin gibi yapar ona birşey demem

abi ben arkadaşın beyanına göre başıma gelmiş olaylar üzerine yorum yaptım....servis dediğin gibi yapar ona birşey demem

seni anadım canım :D, arkadaşı kandırmışlar o yüzden yalnış sularda yüzüyor ...airbag değişiminle ne alakası var lehimin ..başta dikkat ettiysen kondüktör deniyor ve onun dışında birşey lahimlenmez sonuçta jaklı hepsi ancak aradan bir jak iptal edersin o zaman ama kesinlikle dediğim gibi kondüktör lehimlenmiş ve zamanla tam tur dan dolayı kopmuş yine.

Geri