Herkese çok teşekkür ederim .Bu benim kullandığım 3. araç olacak.Yanlız şunu söylemeliyim ilk kez bir araç bu kadar içime sindi.Gerçekten çok güzel tasarlamışlar .Heyecanla bekliyorum...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı Olsun
Hayırlı olsun, diyelim mi? demiştim bir yazımda, bu gerçek oldu. Eşiniz adına çok sevindim, Allah kaza, bela ve arıza göstermesin. Güzel günlerde kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
Fazla zarar etmedik diyelim...Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın Fiat Punto Evo ne kadara sayıldı diye sorsam
Herkese Teşekkür ederiz...Hadi hayırlı uğurlu olsun Hülya abla, Allah kaza bela vermesin...
İstanbula geldiğimizde ıslatırız artık
Eyvallah Başkan,Captur inanılmayacak gibimi...
Eyvallah kardeşim,Sinyal verdi diyorsun...Hayırlı olsun abi. Güle güle kullanın. Zaten testlerin ve fotoların ardından bu karar şaşırtmadı.
Eyvallah kardeşim Biz Renocuyuz...Evoya nazaran alınmış yerinde bir karar bencede.. Hayırlı ugurlu olsun... Allah kaza bela göstermesin...
Eyvallah kardeşim,F/Kangoomuzu unutmuşum pardon...Hayırlı uğurlu olsun ustam ama aile de 4 değil 5 renault var altını çizerim !!!!
Eyvallah kardeşim...Hayırlısı olsun Mustafa abi.