Aileye 4.Renault Olarak Captur 1.2 TCe EDC ICON Geliyor

Herkese çok teşekkür ederim :) .Bu benim kullandığım 3. araç olacak.Yanlız şunu söylemeliyim ilk kez bir araç bu kadar içime sindi.Gerçekten çok güzel tasarlamışlar .Heyecanla bekliyorum...:)

Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın :) Fiat Punto Evo ne kadara sayıldı diye sorsam :)

Hadi hayırlı uğurlu olsun Hülya abla, Allah kaza bela vermesin...
İstanbula geldiğimizde ıslatırız artık ;)

Hayırlı olsun, diyelim mi? demiştim bir yazımda, bu gerçek oldu. Eşiniz adına çok sevindim, Allah kaza, bela ve arıza göstermesin. Güzel günlerde kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın :) Fiat Punto Evo ne kadara sayıldı diye sorsam :)
Fazla zarar etmedik diyelim...
Hadi hayırlı uğurlu olsun Hülya abla, Allah kaza bela vermesin...
İstanbula geldiğimizde ıslatırız artık ;)
Herkese Teşekkür ederiz...:eyv

Hayırlı olsun abi. Güle güle kullanın.:eyv Zaten testlerin ve fotoların ardından bu karar şaşırtmadı.:)

Evoya nazaran alınmış yerinde bir karar bencede.. Hayırlı ugurlu olsun... Allah kaza bela göstermesin...

Hayırlı uğurlu olsun ustam ama aile de 4 değil 5 renault var altını çizerim !!!!

Hayırlısı olsun Mustafa abi. :)

Hayırlı olsun abi. Güle güle kullanın.:eyv Zaten testlerin ve fotoların ardından bu karar şaşırtmadı.:)
Eyvallah kardeşim,Sinyal verdi diyorsun... :)
Evoya nazaran alınmış yerinde bir karar bencede.. Hayırlı ugurlu olsun... Allah kaza bela göstermesin...
Eyvallah kardeşim Biz Renocuyuz... :)
Hayırlı uğurlu olsun ustam ama aile de 4 değil 5 renault var altını çizerim !!!!
Eyvallah kardeşim,F/Kangoomuzu unutmuşum pardon...:eyv
Hayırlısı olsun Mustafa abi. :)
Eyvallah kardeşim... :eyv

Geri