Ağlatan Manzaralar...................

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Felaket tellallığı yapmak istemem ama görüne de köy klavuz istemiyor.:(
Kış iyice bastırınca yakıt parası, tavan yapacak sebze meyve market fiyatları.......:(
Dünya genelinde gelir dağılımındaki fark açıldıkça durum daha da vahimleşecek.......:(

hani bir de "ee herkesin altında araba, binmesinler efendim" diyen aklı nereye saklanmış olduğunu bilmediğim canlılar var ya, be adam senin bindiğin minibüs, otobüs neyle çalışıyor, yediğin meyve-sebze neyle geliyor evinin olduğu yere... :asabi

hani bir de "ee herkesin altında araba, binmesinler efendim" diyen aklı nereye saklanmış olduğunu bilmediğim canlılar var ya, be adam senin bindiğin minibüs, otobüs neyle çalışıyor, yediğin meyve-sebze neyle geliyor evinin olduğu yere... :asabi

Çigdem Hanım, konunun içinde maddiyat olmayan bi örnek vereyim. Hepimiz yüzlerce kez şahit olmuşuzdur.
Bir anne-babaya sorulsa en değerli varlığınız nedir diye. Cevap kuşkusuz evladım olur.
Yolda çocuğunun elinden tutmuş yürüyen kişiyi hayal edin. Anne veya babası yolun dış tarafında (kaldırıma yakın kenarı), evladı ise vızır vızır arabaların geçtiği yolun orta tarafında yürüyor. Çocuğun kabahati yok, suç büyüğünde. Kendisi kenarda, elinden tuttuğu evladı yolun 2 metre ortasında. Hani nerde en değerli varlığın evladındı, niye yer değişip çocuğunu güvenli tarafa almıyorsun...........

Arabası olanlar düşünsün diyenlerle, verdiğim örnekteki insanların benzerlikleri var......:asabi

Eskiden farkir normal zengin vardı şimdi ya zenginsin ya fakir.

Aslında yazılacak çok şey var aklımda şuanda...:sinirli:sinirli:sinirli

Çigdem Hanım, konunun içinde maddiyat olmayan bi örnek vereyim. Hepimiz yüzlerce kez şahit olmuşuzdur.
Bir anne-babaya sorulsa en değerli varlığınız nedir diye. Cevap kuşkusuz evladım olur.
Yolda çocuğunun elinden tutmuş yürüyen kişiyi hayal edin. Anne veya babası yolun dış tarafında (kaldırıma yakın kenarı), evladı ise vızır vızır arabaların geçtiği yolun orta tarafında yürüyor. Çocuğun kabahati yok, suç büyüğünde. Kendisi kenarda, elinden tuttuğu evladı yolun 2 metre ortasında. Hani nerde en değerli varlığın evladındı, niye yer değişip çocuğunu güvenli tarafa almıyorsun...........

Arabası olanlar düşünsün diyenlerle, verdiğim örnekteki insanların benzerlikleri var......:asabi

Gözüme takılan sahneler, çok doğru! Bir de yola sağa sola bakmadan atlayanlardan daha fenası elindeki bebek arabasını caddeye süren yani araçların önüne, ama sorsan aa canım o benim, nerede canın atıyorsun hızla gelen araçların önüne, senden önce çocuğuna çarpacak. Ortak yönleri at gözlüğü mü denir, sığ bakmak mı bilemiyorum ama... muhtemelen işlerine öyle geldiği için o şekilde davrananların sayısı çoook fazla:(

Son düzenleme:
Geri