Ağlatan Manzaralar...................

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
img20121001wa000.jpg
img012952012100208291.jpg

Sonuc Ayni Degisen Birsey Yok Konusunca Hemen Candas Yapiyorlar İnsani Neymis İstanbulda Zamaninda Copler Dag Olmus Mus Vay Efendim Muslukdan Sular Akmiyormus Mus Simdi Copler Toplaniyor Evet Cevre Vergisi Oduyorum Toplanacak Tabi Sular Akiyor Evet 80 Lira Her Ay Su Faturasi Geliyor Benim Paramla Bana Beylik Taslaniyor Sanki Bedava Oluyor Bu İsler Deniyor E Birde Zamanin Getirdigi Seyler Var Bunlari Gelip Gecici Kisi Yada Kurumlara Baglamak İs Olmasa Gerek Bir Ornek Oturdugumuz Sitede Asfalt Bozuktu 20 Sene Olmus Dedilet Belediyeye Gidelim Derdimizi Anlatalim Belediye Etrafiniz Kapali Ucret Karsiliginda Asfalti Yenileriz Dediler Ve Belli Bir Rakam Toplandi Belediye Ye Odendi Asfalt Yapildi Densizin Biri Site Girisine Pankart Yaptirip Asmis Yerel Belediye Baskanina Tesekkur Ediyor Bizim Adimiza Tabi Cok Kalmadi İndirdik Pankarti Paramla Yapilan İs Ne Tesekkuru Arkadas

Gidişat bozuk

esh6898_3.webp

yalnız şerefsizlere bak fişlere sadece kdv yi koyduruyorlar millet her fişi gördüğünde sinirlenmesin diye. diğer vergiler fişte yazılmıyor tabi.

bu arada lpg ayarını iyice kıstım. araç yavaş gidiyor ama en azından az yakıyor.

Biraz önce benzin aldım araca 4,91 olmuş.Vay be diyip dilimin altında jelatini açılmamış bir kaç kelime vardı onlar dökülüverdi

Felaket tellallığı yapmak istemem ama görünen köy de klavuz istemiyor.:(
Kış iyice bastırınca yakıt parası, tavan yapacak sebze meyve market fiyatları.......:(
Dünya genelinde gelir dağılımındaki fark açıldıkça durum daha da vahimleşecek.......:(

Son düzenleme:
arabamı satarken yakıt türüne "Benzin-LPG" ile değil "Vergi ile Çalışıyor" yazacağım.

tüm komsularımız bizim 5 te birimiz kadar vermiyor
haram zıkkım olsun resmen soydular bizi
yasal soygun!!!

Geri