Acil gösterge panel üstü güneşlik şapka kokpit artık herne diyorsanız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar sorunum Aykut arkadaşımızın yönlendirmesiyle bu arada kendisine tşk... ediyorum yetkili serviste bizzat değiştirilerek ses yapan göstergelik paneli fabrikaya incelenmek üzere gönderilmiştir.Benim talep ettiğim sert yapılı gösterge sperliği getirtilip takılmıştır bunlar tamamen garantiden olmuştur durumdan son derece memnunum bu gibi bir durumla karşılaşan arkadaşları bilgilendirmek amacıyla yazıyorum....

benim de capturdan benzer bir ses geliyo ve yerini buldum onca sesin arasında bir yenisi daha eklendi :sinirli benim araçta da gösterge panelinin üzerine yapıştırdıkları krom görünümlü şerit çıtırdıyo haftaya cam krikosu değişirken onu da söyleyecem inşAllah

benim de capturdan benzer bir ses geliyo ve yerini buldum onca sesin arasında bir yenisi daha eklendi :sinirli benim araçta da gösterge panelinin üzerine yapıştırdıkları krom görünümlü şerit çıtırdıyo haftaya cam krikosu değişirken onu da söyleyecem inşAllah

geçmiş olsun araçlar biraz sert yapılı olduğu için yani yolu çok abzorbe edemediğinden direk olarak iç kısımlarda titremeye oynamaya ve bir süre sonrada sese yol açabiliyo hayırlısı bakalım inşallah nasip olurda c segmentten d ye geçebilirsek bir çok takıntılı seslerden kurtulmuş oluruz diye düşünüyorum ama bi 3-4 sene buna binmem lazım öyle her can sıkıntısından sıfır araç değiştirecek olsak ipin ucu kaçar

Arkadaşlar sorunum Aykut arkadaşımızın yönlendirmesiyle bu arada kendisine tşk... ediyorum yetkili serviste bizzat değiştirilerek ses yapan göstergelik paneli fabrikaya incelenmek üzere gönderilmiştir.Benim talep ettiğim sert yapılı gösterge sperliği getirtilip takılmıştır bunlar tamamen garantiden olmuştur durumdan son derece memnunum bu gibi bir durumla karşılaşan arkadaşları bilgilendirmek amacıyla yazıyorum....

hayırlısı olsun inşallah sorun bir daha yaşanmaz sorunun hallolmasına sevindim :eyv :eyv

tekrar geçmiş olsun :)

sizin captur da çok daha ses çıkıyor. 500 km lik test aracını kullanırken resmen koşarak kaçtım o sesleri duyunca:)malzemeyi bilmesemde bahsetmiş olduğunuz krom görnümlü şerit sökülüp içine cam süngeri,fitili ya da tırnaklarına kaplama yaparsan ses kesilir diye düşünüyorum.

sizin captur da çok daha ses çıkıyor. 500 km lik test aracını kullanırken resmen koşarak kaçtım o sesleri duyunca:)malzemeyi bilmesemde bahsetmiş olduğunuz krom görnümlü şerit sökülüp içine cam süngeri,fitili ya da tırnaklarına kaplama yaparsan ses kesilir diye düşünüyorum.
Abi valla ben ilk bindiğimde çok sessiz gelmişti hatta abzürt yollarda giderken bile çıt yoktu ama sonradan çıkmaya başladı :-(

Bugün servisle konuştum camlardan da bi ses gelmesi sorunu vardı onun için cam krikosu değişecekti o parçayı da araya sıkıştıracaz bakalım çözülür inşAllah

Arkadasim bende fluence kullanicisiyim ve parke yolda ayni skinti bende de var ustelik taksiciyim yolcu varken hele temelli uyuz ediyor elimle az tutsam kesiliyor resmen cildirtti soktum sunger bant skistirdim falan hala az bisey kaldi olmadi bende cikma falan arayacagim artik.

sesi insanı stabilize yolda uyuz ediyor kesinlikle konu zaten sonuçlanmış çözüm belli değiştirip kurtulmak

Geri