İnternetten cikmacilari bul. Arayip sor. varsa elinde kargolar. Ben daha once cok aldim boyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merakla bekliyorum sonucu. İnşallah geçer halletmiş olurlar.sordum kardeş bendeki iconun sperliği 400 küsür senin baz modeline taktığını sordum 200 küsür araç servisten saat 4 te almaya gidecem bakalım nolcak garantiden değişmeseler cebimdem değişrim ama bidaha servisinde kapısını açmam
Gecmis olsun diyeyim ozaman. ileriki gunlerde tekrar ogrenmek isterim. Birde ne yapilmis onu ogrensen iyi olurvalla hocam araçla bayağı bi offroad yaptım ses mes yok yaaaa ne yaptılar ne ettiler bilmiyorum belkide değiştiler bana netbi açıklama yapamadılar biz bişeyler yaptık bakın deneyin ondan sora görüşelim dediler denedim tık yok valla
Gecmis olsun diyeyim ozaman. ileriki gunlerde tekrar ogrenmek isterim. Birde ne yapilmis onu ogrensen iyi olur
Çok sevindim cebinden para çıkmadan halledeceğine. Busines modeli olması çok daha iyi. Kafan rahat olacak en azından Görüntüde fark yok.kardeş mrb ilerleyen süreç hakkında seni bilgilendirmek istedim emeğin büyük bu zaman zarfında enson benim şapkayı denemiş ses gelmiyo demiştim nitekim ilkgün almadım ilerleyen günlerde ses kendini yine ortaya verdi servis değişme kararı aldı garantiden yanlız bisiness olanı talep ettirdim onu taktıracam.