Acil Durumlarda Yanan 4 Lü Flaşörler Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dj_knaap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bizim burda da akşın dediği gibi aynı şekilde,yeşilden kızmızıya geçerken şu şekilde,yeşil yanıyor sonra yanıp yanıp sönüyor sonra sarı yanıyor ve kırmızı...

HAhahahah benım jeton sonradan düştü araçta sandım o ışığı ben diyorum araçta böyle bir ışık yokki :D hahahah tamam tamam :D:D

ben yaktım.
...bunu yapmak için önce yeşilden sarıya geçmek üzere bir lamba bulunur
...lambanın yeşilden sarıya geçişi sırasında dip gaz yapılır geçmek için hız 100 ün üstünde olmalı
...tam bu sırada karşıda bir uyanık önünüze çıkınca araç durana kadar frene basın
...tam durduğunuzda flaşör sesini ayağınızı frenden çekene kadar duyun:eyv

Arkadaşlar umarım şaka yapıyorsunuzdur. Trafikte seyir halinde kasten böyle hareketler Allah korusun öngöremeyeceğiniz şekilde sonuçlanabilir. Lütfen forumda böyle paylaşımlarda bulunmayın.

Arkadaşlar umarım şaka yapıyorsunuzdur. Trafikte seyir halinde kasten böyle hareketler Allah korusun öngöremeyeceğiniz şekilde sonuçlanabilir. Lütfen forumda böyle paylaşımlarda bulunmayın.

biraz şaka gibi yazdım ama maalesef başımdan geçen bir olay. hem ben hem karşı taraftaki acele edince böyle bir durum oluştu.
zorda olmadıkça kimsenin yapmasını tabiki tavsiye etmek mantıklı değildir.sonuçta 4 lü nün yanıp yanmadığı hakkında bilgi sahibi olduk.böyle durumlar haricinde boş bir yolda acaba arabanın şu özelliği çalışıyormu hemen bir deneme... acaba bu özelliği çalışıyormu başka bir deneme yapması olası bir durum olacağını sanmıyorum

biraz şaka gibi yazdım ama maalesef başımdan geçen bir olay. hem ben hem karşı taraftaki acele edince böyle bir durum oluştu.
zorda olmadıkça kimsenin yapmasını tabiki tavsiye etmek mantıklı değildir.sonuçta 4 lü nün yanıp yanmadığı hakkında bilgi sahibi olduk.böyle durumlar haricinde boş bir yolda acaba arabanın şu özelliği çalışıyormu hemen bir deneme... acaba bu özelliği çalışıyormu başka bir deneme yapması olası bir durum olacağını sanmıyorum

Başınızdan geçen bir olay ise Allah tekrarını yaşatmasın elbette. Ancak durduk yere bu tarz işler yapmak, mesela forumda diğer bir konuda bir arkadaş: "agresif kullandım, makas attım yakıt ortalamam şu" gibi ifadelerle amacı masumane ama yöntemi yanlış şekilde yorum yazıyor. Bu durum da ona benziyor. Sanki "suçu ve suçluyu övmek" gibi.

Arkadaşlar OBD cihazı ile bu özelliği aktif ettim. Öncesinde denemedim açıkçası bir kere 120 ile giderken yapmıştım fren onda da hiç dikkatimi çekmemişti galiba çalışmadı. Obd ile aktif ettikten sonra bugün ani fren denemesi yaptım çalışıyor. 60la falan giderken ani fren yapıp absyi devreye soktum. Hızlı hızlı yanıp sönüyor dörtlüler.

Geri